Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Chiesa Santa Chiara te ontdekken
vanaf 55,20 US$
Meer info
Noto-wandeltocht
7 beoordelingen
vanaf 50,60 US$
Meer info
Beoordelingen (365)
Beoordelingen filteren
365 resultaten
Waardering van reizigers
215
130
18
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
215
130
18
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 365 beoordelingen
Beoordeeld op 22 mei 2017

Zoals alle kerken is het hier genieten van alle pracht en praal. Hier leeft het katholieke geloof en is er nog steeds de verering van de vele heiligen.

Datum van activiteit: mei 2017
Bedank 576peterv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2016

De barokke stijl is zo prachtig zichtbaar in het interieur van deze kerk. Van buiten niet zo bijzonder, maar van binnen echt pure schoonheid.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank BennoOV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2016

Zoals alle kerken in Noto vind ik ondanks het över de topgevoel"het de moeite waard om deze plekken te bezoeken.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank regivandriel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2015

Deze kerk is goed gerestaureerd en ligt in de belangrijkste straat van het centrum van de barokstad Noto ( er is ook nog een Noto Antica, want na een aardbeving in 1693 kon men het niet eens worden over heropbouw en begon met enkele km verder met de bouw van de nieuwe stad).Alle gebouwen in dit historisch deel zijn van kalkzandsteen in (verschillende) barokstijlen gebouwd. Het centrum bestaat uit wel meer dan 22 dichtbij elkaar gelegen kerken en meer dan 5 abdijen/kloosters. Ook deze kerk was onderdeel van een nonneklooster. Van buiten en van binnen fraai barok in goede staat van onderhoud. Je kunt een kaartje kopen (2 euro) om op platform van uitzicht over centrum en omgeving te genieten. Als je dat doet blijken er verschillende platforms te zijn. Op weg daarheen kom je op de omgang van de kerk (niet zichtbaar van binnen) en kijk je zo de kerk in. Eenmaal boven de hoofdingang zie je dat daar vroeger de nonnen vanachter een houten scherm de missen konden volgen. Op borden staat uitleg over kloosterleven. Zo ook op de volgende etages.

Datum van activiteit: juni 2015
Bedank 154vich
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2013

mooie kerk , met een leuke route en waarom hebben we deze bezocht vooral voor het panorama bovenaan het terras van de kerk waar je een zeer mooi overzicht hebt over Noto ! de moeite waard voor leuke en mooie foto's !

Datum van activiteit: juli 2013
Bedank dolcechi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken