FRANC

juli éàéé

4,0 van 5 bollen20 jul 2022 beoordeeld
prijs kwaliteit goed hotel vriendelijk personeel lekker eten al liep het soms wat verkeerd in de keuken.Zeer net.Een aanraderte kamers en mooi zwembad met voldoende ligstoelen.Hotel ligt afgelegen auto nodig om de vele bezienswaardigheden te bezoeken;Dank aan Salvatore en Giovani voor de zeer goede animatie zowel overdag als s'avonds ;Voor ons deze beste animatoren op onze vakanties
Datum van verblijf: juli 2022
Gereageerd 17 jul 2024
Cari ospiti, Grazie per aver condiviso la vostra esperienza con noi. Cordiali saluti, KBR
13.7 km van Hotel President Sea Palace
5.1 km van Hotel President Sea Palace
13.1 km van Hotel President Sea Palace
Meer hotels in Noto bekijken
Beoordeeld op 25 augustus 2020

Tijdens corona gebruik gemaakt van een last minute aanbieding, voor 350 euro per persoon, 8 dagen in het hotel gezeten.

De ligging van het hotel is vlak aan de zee inclusief een mooie ligweide en een zwembad. Echter is er verder niets in de buurt. Er zitten alleen een paar restaurants op 20 minuten lopen van het hotel.

Het zwembad is niet geschikt voor kleine kinderen, want dit is te diep. Het eerste stuk van het strand ligt vol met kiezelstenen, voor volwassenen is dit geen probleem. En het is heel schoon water.

Onze kamer zonder balkon was groter dan een kamer met balkon. Verder zijn de kamers schoon en het hotel verder ook.

Het buffet wordt voor je opgeschept door Corona. Het eten is niet van hoogstaand niveau, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. Voor ons zat er altijd wel iets tussen wat we konden eten.

Het is zeker nodig om een auto te huren, aangezien er rond het hotel niets te beleven valt.

Kamertip: Neem een kamer zonder balkon, deze is veel ruimer
Datum van verblijf: augustus 2020
KBR Kiwi Beach Resorts, Direttore generale van Hotel President Sea Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2024

Beoordeeld op 6 december 2019

Schone, eenvoudige, wat gedateerde kamers met koelkast.
Ontbijtbuffet wordt niet snel aangevuld, dinerbuffet stelt niet veel voor. Alle dagen dezelfde gerechten.
Animatie stelt niets voor. Wel enthousiaste medewerkers.

Vooral gebruikt als slaapplaats bij ontdekken Sicilie, behalve ontbijt na dag 1 maaltijden ergens anders gebruikt.

Datum van verblijf: mei 2019

Beoordeeld op 9 november 2019

Dit Hotel behoort tot de middelmaat.
Het z.g. All Inclusive arrangement is echt super basic.
Kamer, alles aanwezig, bedden redelijk en balkon superklein.
Zwembad en ligweide netjes , prachtige ligging en uitzicht.
Hotel ligt "In the middle of nowhere"
Sicilie is een smerig eiland, het lijkt dat vuilnis op straat een soort cult is geworden, ranzig!
Sicilie voor ons 1 malig.

Datum van verblijf: mei 2019

Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Leuk hotel, nette kamer.
Kamer wordt iedere dag gepoetst en nieuwe handdoeken.
Eten is ... redelijk, weinig variatie in het ontbijt. Avondeten in de eerste paar dagen lauw, daarna warm en ook hier weinig variatie. De vis en pasta is goed.
Drinken is summier, cola, fris, water , witte en rode wijn en bier uit de automaat. Regelmatig gehad dat het niet werkte en dat je dus naar de lobby moest.
Om 1800 sluit de strandbar even, dit vind ik onbegrijpelijk kom je terug na een dagje weg wil je zwemmen moet je je drankje in de lobby halen.
Strandje is vies met zeewier! Hadden ze opgeruimd 1 dag maar ja alles wat je in zee gooit spoelt de dag later weer aan natuurlijk. Maak dit gewoon een keer goed schoon of zorg voor een Piertje oid.

Animatie team is super!! Doen hun best om mensen mee te krijgen in de leuke spellen!!

Al met al een leuk hotel voor de prijs maar met een paar kleine aanpassingen zou dit zoveel beter kunnen zijn.

Datum van verblijf: augustus 2019

Beoordeeld op 2 juli 2019 via mobiele applicatie

Het was een heerlijke vakantie,
De kamers zijn ruim en worden elke dag goed schoon gehouden.
Het uitzicht dat wat wij hadden op de zee was geweldig.
Eten was goed geregeld en voldoende met een ruime variatie.
Personeel is vriendelijk en de dames van de animatie deden het geweldig.
Ze waren erg sociaal en doen hun best het zo leuk mogelijk te maken voor iedereen.
Ook alle complimenten aan de muzikant die elke avond live optreed.
Er is misschien geen strand maar dat wordt goed geregeld met een busje dat om het kwartier naar een ander hotel rijdt *ongeveer 5 min )) met strand en waar je gratis drinken kan bestellen.
Verder heb ik.niks te klagen en was het allemaal top.

Datum van verblijf: juli 2019
KIWIBEACHRESORTS, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel President Sea Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2019

Hello Z5433Klpeterv,
Hartelijk dank. Wij hopen u graag nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel