Een al lang bestaande territoria met ook veel lokale clientèle. Altijd een goed teken. De eigenaresse doet je een voorstel voor antipasti en primo, daarna kan je zien of je doorgaat met secundo, dolce etc.. de antipasti was overweldigend in kwantiteit en kwaliteit. Heerlijke in olie en kruiden ingelegde tuinbonen en kikkererwten, kleine rode paprika gevuld met tonijnmousse, perfecte gekaramelisseerde uitjes, olijven en daarbij nog een rijk gevulde schaal met diverse soorten ham, salami en kaas. Alles heerlijk! Daarna volgden twee soorten huisbereidde pasta, beide met verse tomatensaus. Eén met worst, ander ravioli met ricotta en spinazie. Helaas waren wij voor deze lunch toen voldaan .. vleesgerechten op buurtafel zagen er verleidelijk uit, maar helaas. Vlotte en vriendelijke bediening in mooie eetzaal vol met niet kitscherige landbouwgereedschappen, schilderijen e.d.. Rekening zeer bescheiden. Absolute must, deze sympathieke plek!
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.