Mirjam K

Heerlijk hotel vlakbij prachtig dorpje

4,0 van 5 bollen10 aug 2021 beoordeeld
Wij zijn op doorreis naar Nederland in dit hotel beland. Wij zijn geen hotelmensen maar vonden dit een prima hotel. Goede kamer, airco is niet echt airco en maakt veel lawaai. Maar wij hoefden hem ‘s nachts niet aan, dus geen last van gehad.
Prima gegeten ‘s avonds. Kleine kaart maar eten was goed.
Na het eten de altstad in gewandeld. Wat een verrassing. Echt een schitterend dorpje. Gewoon boffen dat je zoiets onverwacht vindt.
Ontbijt de volgende ochtend was heerlijk en zeer uitgebreid.
Mocht het zou uitkomen, komen wij volgende keer zeker terug.
Datum van verblijf: augustus 2021
5.6 km van Leonardo Hotel Mannheim - Ladenburg
6.8 km van Leonardo Hotel Mannheim - Ladenburg
Meer hotels in Ladenburg bekijken
Beoordeeld op 10 juli 2021

Op doorreis een nacht doorgebracht.
Mooie lounge , sfeervol voor een doorreis hotel.
Incheck netjes, kamer is schoon , bedden ok , badkamer en douche prima.
Vloerbedekking op de gangen en kamers.
De kamers zijn enigszins basic maar voldoen prima , zeker voor deze prijs.
Toen werd het morgen en werden we verrast door een ontbijtbuffet waardoor we later zijn vertrokken…….
We reizen best veel maar dit buffet in relatie tot de betaalde prijs nog niet gezien.
Heel erg goed, correcte ober in pak erbij, zelfs iemand die je even welkom heet.
Uitcheck al even correct.
Aanrader hoor.

Kamertip: Aan de zijde van de Penny supermarkt kun je de airco iets in je slaapkamer horen bij open raam.
Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 13 september 2020 via mobiele applicatie

Een prima hotel met zeer vriendelijk personeel. Het hotel ziet er van binnen mooi gestyld uit.
De kamers zijn goed van formaat en schoon. Ontbijt is uitgebreid en voor elk wat wils.
Wifi is stabiel en snel!
In onze kamer moest je douchen in het bad.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 11 januari 2020 via mobiele applicatie

Prima hotel op doorreis naar Flaine met 5 personen.
We hadden suite en 2p kamer geboekt, maar bij aankomst bleek suite niet beschikbaar. We kregen in plaats van suite 2 goede 2 persoonskamers op dezelfde verdieping.
Goed bed
Prettige douche
Grappig label op de kamer voor aan de deurknop met “pas op voor de hond”
Ontbijt goed geregeld, ruime keus, goede koffie en lekker fruit.

Datum van verblijf: december 2019
StefanieBeck1, Guest Relations Manager van Leonardo Hotel Mannheim - Ladenburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2020

Beste bruinev0s,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Stefanie Beck
Rooms Division Manager
Leonardo Hotels

Beoordeeld op 24 oktober 2018 via mobiele applicatie

Niks aan te merken op de kamers, bedden, netheid, prima ! Hier eindigt de positieve noot. De hele staff voor receptie, bar en restaurant bestaat uit drie dames die zich uit de naad werken. Niemand aan de bar om iets te bestellen. Ellenlange wachttijden in het restaurant gaande van bestelling tot bediening. Kaart in het restaurant een flauw afkooksel van deze der vorige jaren toen we hier waren. Het hotel ligt vrij afgelegen, een prima restaurant en bar zijn dan welkom. Met een staff juist voldoende voor een coffeeshop hoeft het voor ons niet meer. Kamerprijs ook serieus opgeslagen voor mindere service, no thanks !

Datum van verblijf: oktober 2018
AngelaW3729, Leiter Gästebetreuung van Leonardo Hotel Mannheim - Ladenburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2018

Geachte gast, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons heel erg dat je zulke ervaringen in ons huis moest maken. We verontschuldigen ons in alle goede vorm. We zullen uw advies intern bespreken. Bedankt voor dat. Uw team van het Leonardo Hotel Ladenburg

Beoordeeld op 27 augustus 2018

Het is een oud hotel.
Alleen de lobby ziet er modern uit.
Geen airco op de kamer zoals aangegeven wordt.
Badkamer is erg verouderd.
Weinig parkeerplaatsen, konden hierdoor gratis parkeren in de hotelgarage.

Datum van verblijf: augustus 2018