Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (589)
Beoordelingen filteren
591 resultaten
Waardering van reizigers
158
324
79
25
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
158
324
79
25
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 591 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2017

Ouder hotel, maar goed onderhouden en supervriendelijk personeel. Leuke ervaring. Er is ook een buitenzwembad (niet verwarmd) en een leuk buitenterras. Gratis babyfoot in de lobby. Het eten van de chef is niet woaw, gewoon correct zonder meer. We hadden een deal: hotel overnachting met driegangenmenu en toegang tot het Louvre (via Tripadvisor). De prijs = zeer correct nl €59. Maar de maaltijd was zeer gewoontjes. We kregen een sole de boeuf (is stuk uit de hals van een rund). De cuisson was niet OK.
Al de rest wel en zeker het ontbijt is een aanrader. zeer uitgebreid en lekker!!
Het personeel van de receptie, kamers, restaurant allemaal zeer vriendelijk!

Kamertip: Kies een kamer in de zomer waar zon niet op raam schijnt in de namiddag. Er is wel airco, maar toch beter zonder.
  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laurie S, Directeur général van Novotel Lens Noyelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Dirk,

Thank you for this amazing comment about your stay with us ! We are delighted that you enjoyed the friendliness of our team, the garden and terrace area with the swimming pool as well as our breakfast.
About your diner, we present our apologies. Your note has been transmitted to the kitchen in order to bring more attention to your needs.

We hope to have the pleasure to welcome you again in our hotel so that you can measure the progress we have made.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2017

Prima hotel niet ver van de snelweg.
Jammer dat het slecht staat aangegeven, want het is moeilijk te vinden in het drukke winkelcentrum.
Een prima royale kamer met goede bedden.
Ontbijt en dinner zijn van een prima kwaliteit.
Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Jammer dat de bar onderbezet was vanwege een huwelijksfeest.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Verbrugge2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laurie S, Directeur général van Novotel Lens Noyelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mr Verbrugge,

We would like to thank you for taking the time to share about your experience at the Novotel Lens Noyelles. We are pleased to read that you enjoyed the comfort of our room, and the quality of our breakfast. We are aware that our hotel can be hard to find on your first venue. Reception staff is always pleased to help with giving directions, so we invite you and all of our guests to request an access map before coming, which will make you journey easier !

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2017 via mobiele applicatie

Een echt zaken hotel. Geen poespas maat netjes en correct. Het hotel is volgens mij onlangs gerenoveerd. Nadeel was dat mijn badkamer geen afgeschermde douche had waardoor het een zwembad werd.
Ontbijt was prima.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank 847bartl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laurie S, Directeur général van Novotel Lens Noyelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest,
The team of the Novotel Lens Noyelles thank you for your comment. It's a pleasure to read that you enjoyed your stay as well as our buffet breakfast.
We hope to welcome you again in our hotel very soon,
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2016 via mobiele applicatie

Heel mooie propere kamer koffie en thee faciliteiten op de kamer,,vriendelijk personeel, lekker eten in het restaurant, dicht bij Lens en Arras. Twee minuten van Auchan, en shopping center. Ideaal hotel voor een tweedaags bezoek.

Verbleef: november 2016, reisde met familie
Bedank Rosine D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabienne H, Directeur général van Novotel Lens Noyelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Lens Noyelles.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2016

Ruime kamer. Mooie douchecabine en apart toilet. Goed bed.
Verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet..
Avondmaal was heel goed met moooie presentatie.
Ruime parking.
Personeel is vriendelijk en correct.
Via bewegwijzering is het hotel gemakkelijk te vinden.
Minpunt:
Er waren werken aan de gang . . Dit had vermeld kunnen worden!

Kamertip: Vraag of er werken zijn😄
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Anita D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabienne H, Directeur général van Novotel Lens Noyelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We are pleased to read about the nice time you spent in our hotel.

We hope to see you again very soon at the Novotel Lens Noyelles.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken