A22
Gent, België

Goed hotel in goede locatie

Beoordeling van Ibis La Bresse Gerardmer
4,0 van 5 bollen5 aug 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Vrij goed hotel. Juist hadden wij de gehandicapte kamer gekregen omdat we met 5 waren en daarom een inloopdouche... Ook zeer lekker restaurant. Münster hamburger grote aanrader. Ook leuke locatie. Goed voor een 4-daags verblijf! Top hotel
Datum van verblijf: augustus 2022
0.3 km van Ibis La Bresse Gerardmer
Vervoer van/naar luchthaven
auberge du brabant
1.9 km van Ibis La Bresse Gerardmer
lac de lispach a 200m a pied ;)
6.6 km van Ibis La Bresse Gerardmer
3.8 km van Ibis La Bresse Gerardmer
3.8 km van Ibis La Bresse Gerardmer
Meer hotels in La Bresse bekijken
Beoordeeld op 10 maart 2022

Na een avondwandeling met mijn vrouw en drie kinderen wouden we een ijsje bestellen. Het restaurant binnen gegaan en gevraagd of we een ijsje voor de kinderen en een koffie voor ons konden krijgen. Dat kon, maar niet in het restaurant, daarvoor moesten we naar de bar. Het restaurant zat alles behalve vol, maar men wou dat scheiden. Zo gezegd zo gedaan. Na 10 minuten gewacht te hebben in de verder lege bar tot iemand langs kwam werd ons gezegd dat er geen eten (ijs) in de bar werd geserveerd. Na enig aandringen van mijn kant, we hadden immers eerst gehoord dat het wel kon, werd er gezegd dat er geen ijs in huis was omdat het winter was. Onbeleefd en gevangen in hun systeemdenken. Een afrader.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

Het personeel was onverschillig en niet echt klantvriendelijk. We waren te vroeg en werden niet al te vriendelijke weer weggestuurd. We gingen toch terug omdat alles verder volgeboekt was. Na 2 happen bleek de bestelde hamburger rauw, teruggestuurd, de hamburger kwam druipend van het vet terug op het al eerder geserveerde broodje met de hap eruit. De hamburger was ronduit smerig. Ook de entrecôte was niet vers en niet lekker. Toen we aangaven dat we niet tevreden waren en niet volledig wilde betalen begon de serveerster in het Frans te foeteren en te dreigen met de politie. Ze duwde de covid- aanwezigheidslijst onder onze neus om ons te registeren wat we al hadden gedaan in tegenstelling tot 8 van de andere gasten. We weten niet wie ze allemaal gebeld heeft maar na een kwartier kregen we €8 korting. Al met al een vreselijk etentje. Slecht eten, slecht personeel en slechte service.

Kamertip: Vooral ergens anders gaan eten!!
Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 1 augustus 2020

Ontvangst prima en vriendelijk door receptioniste die mij zowel in frans als engels mij goed hielp.
Bediening restaurant onverschillig toen ik informeerde naar diner en ook nog een hulpvraag stelde.
Resultaat;
Het diner buiten de drur genuttigd.

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 24 september 2019

kamer voldeed, goede ligging, mogelijkheid tot avond eten in hotel is pluspunt (zeker daar we nergens anders meer terecht konden op zaterdag avond alle resto's waren volgeboekt).
zeer goed ontbijt met ruime keuze

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 20 oktober 2018

Prima hotel voor een kort verblijf. De locatie van het hotel is centraal en er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes (natuur, wandelen, bergsport etc.) Het hotel beschikt verder over een restaurant met goed ontbijt en er is ook een redelijk geprijsde avondmenu, maar 's avonds is het restaurant erg ongezellig.Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: oktober 2018