Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten, gezellig restaurant”
Beoordeling van De Kallebasse

De Kallebasse
Geclassificeerd als nr. 4 van 20 Restaurants in Gistel
Keukens: Grill
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 november 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben de ribbetjes gegeten, deze waren zeer lekker.
Het restaurant is ook zeer aangenaam om te zitten. Het was al aangekleed in het kerstthema. Het was zeer leuk gedaan.
Bediening was ook zeker in orde.
Wij hebben een leuke avond gehad.

Datum van bezoek: november 2021
Bedank Trip52357648067
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (166)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 166 beoordelingen

31 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren met vrienden getafeld in de kallebasse . Het was er heel druk , rumoerig . De bediening verliep vrij vlot , en de geserveerde gerechten waren lekker . Een aanrader

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Maldo72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2021 beoordeeld

Leuke sfeer, goede bediening, lekker eten.
Je moet wel wat lang wachten, want het is er bijna altijd druk.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MerelVanhee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fantastische zondagavond.
Vaderdag vieren op het zonnige gezellige terras. De kids kunnen hun amuseren op het aanpalende speelpleintje terwijl je geniet van de aperitief.
Wij hebben gekozen voor de keuzemenu en alles wat top! Kids hebben de kinderribbetjes gegeten en vonden het ook heerlijk.
Kortom: absolute aanrader, prijs/kwaliteit top!

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank S_Vanhoorne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld

Aardappel in folie was niet meer warm.
Saus bij de scampi’s was lauw en flauw van smaak.
Bediening was wel vriendelijk, ribbetjes waren lekker.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pascal C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Kallebasse bekeken, bekeken ook

Gistel, West-Vlaanderen
 
Gistel, West-Vlaanderen
Gistel, West-Vlaanderen
 

In De Kallebasse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.