Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“*** grill”
Beoordeling van De Kallebasse

De Kallebasse
Geclassificeerd als nr. 2 van 21 Restaurants in Gistel
Keukens: Grill
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 oktober 2018 beoordeeld

3 sterren grill, heerlijke ribben en andere grillgerechten van zeer behoorlijk niveau.
Super vriendelijke bediening. Waar het lekker is, is het vaak druk....Ook het huisbier : KALLE, is een aanrader. Een ommetje waard voor de grill-liefhebber.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MdcTinky
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (141)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 141 beoordelingen

29 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We nemen altijd het menu..
De scampies in lookboter zijn nergens zo lekker als hier! Met een boterham met smout en kaantjes.. HEERLIJK!
Daarna de ribbetjes.. beste van heel west vlaanderen!
De dessert is ook lekker uitgebreid! Mijn man neemt de passievruchtensorbet en ik de dame blanche! Wat blij dat jullie de warme chocoladesaus hebben aangepast! Die is nu OVERHEERLIJK!

Dikke vette 5 op 5!!!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank JonckheereM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede vlotte bediening, vriendelijke ontvangst, lekker en aangenaam, moet wel tegen drukte kunnen maar dat nemen we er graag bij

Datum van bezoek: september 2018
Bedank peterquartier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten, de ribbetjes zijn super. Iemand had de cote a l’os gegeten en dit was zeer goed van smaak. Ook de bediening is heel vriendelijk. Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank laure805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn al verschillende keren komen eten , telkens opnieuw super vriendelijke bediening, De scampi’s zijn echt een aanrader als voorgerecht en als hoofdgerecht moet je zeker de ribbetjes proeven en we zijn ook altijd goed gevuld naar buiten gegaan.
Je kan ook bestellen en afhalen daar hebben we ook al een paar keer gebruik van gemaakt omdat het met een baby soms iets te druk is.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Happiness813667
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Kallebasse bekeken, bekeken ook

Gistel, West-Vlaanderen
Gistel, West-Vlaanderen
 
Gistel, West-Vlaanderen
Gistel, West-Vlaanderen
 

In De Kallebasse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding