Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Femke VR

Honeymoon in eigen land!

Beoordeling van Spoor.62 B&B
5,0 van 5 bollen10 jul 2019 beoordeeld
De week na onze trouw hadden we een weekje vrij en zijn we onder andere 2 nachten in Spoor 62 blijven slapen. Hemels. Lekker rustig, prachtige kamer en omgeving, super vriendelijke en toegankelijke gastvrouw. Zalig! Dankje Irma!
Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
    5.3 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Restaurant
    Word beloond met One Key
    • Vio.com
    • Hotels.com
    • Booking.com
    6.5 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Go to your Happy Price
    • Booking.com
    • Agoda.com
    2.6 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 95
    Volledig restitueerbaar
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
    • Agoda.com
      € 95
    • eDreams
      € 95
    4.0 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 135
    Volledig restitueerbaar
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
    • Agoda.com
      € 135
    9.5 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Glamping Universe - Matching Desire - Bubble Dome Celeste
    € 215
    • Priceline
    6.2 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 130
    Volledig restitueerbaar
    • ZenHotels.com
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    7.8 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 145
    • Agoda.com
      € 145
    • eDreams
      € 145
    • Vio.com
    11.6 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 140
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 140
    12.7 km van Spoor.62 B&B
    • StayForLong
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    5.3 km van Spoor.62 B&B
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Gistel bekijken
    Beoordelingen (137)
    Beoordelingen filteren
    137 resultaten
    Waardering van reizigers
    137
    0
    0
    0
    0
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    137
    0
    0
    0
    0
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    12 - 17 van 137 beoordelingen
    Beoordeeld op 19 mei 2019 via mobiele applicatie

    Over zowel de gastvrouw als deze locatie kan je alleen maar lovende woorden schijven. Werkelijk alles klopt.
    De oprijlaan leidt naar een prachtig stationsgebouw met aanbouw.
    In de aanbouw zijn twee prachtige kamers met vrij uitzicht, een bibliotheek en een kamer waar het ontbijt wordt opgediend maar waar je ook even lekker kan zitten.
    Maar allereerst wordt je allerhartelijkst verwelkomd door de gastvrouw die je kort en bondig uitleg geeft over het onderkomen en de omgeving.
    De kamer is modern ingericht met goede bedden en prima sanitair.

    Heult ontbijt is zeer gevarieerd en van dag tot dag anders.
    Nadat je terug bent gekomen van je dagtrip zijn er heerlijke biertjes beschikbaar.
    En krijg je zeer goede tips over restaurants in de (nabije) omgeving.

    Kortom: een aanrader! Kan ook niks negatiefs bedenken, eigenlijk.

    Datum van verblijf: mei 2019
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank alled2015
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 15 juli 2018 via mobiele applicatie

    Een voorbeeld voor velen!
    Een prachtige B&B op een fantastische locatie. De kamers zijn tot in de puntjes verzorgt en afgewerkt. Bescheiden luxueus is de juiste omschrijving voor Irma haar Spoor 62. Fantastische architectuur zowel binnen als buiten, een bibliotheek met een wijn/bier bar, een ontbijt met alleen de beste producten en een omgeving om U tegen te zeggen. Op een zonnige zomerochtend waan je je in het zuiden van Frankrijk. Een aanrader voor iedereen!

    Datum van verblijf: juli 2018
    Reistype: Reisde met een partner
    1  Bedank Michelledef
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 21 juni 2018

    1 nacht bij Spoor.62 was genoeg om kennis te maken met een plekje in het paradijs. We kregen een warm en hartelijk ontvangst van een geweldige gastvrouw Irma met een glaasje naar keuze. We kregen een korte rondleiding in de gezellige bibliotheek en prachtige ontbijtkamer.
    Na een fantastisch diner op verplaatsing, hebben we geslapen in een moderne, smaakvolle kamer uitgerust met een mooie badkamer.
    De volgende ochtend werden we verwend met een heerlijk ontbijt met lekkere streekproducten.
    1 ding weten we zeker, we gaan nog een keertje terug! We willen de streek zeker nog eens per fiets gaan verkennen.
    Bedankt Irma voor een TOPervaring!

    Datum van verblijf: juni 2018
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Service
    Bedank leslievanroey
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

    Warm ontvangst met glaasje wijn aan de open haard, prima kamer met Netflix en tablet met WiFi, heerlijk vers ontbijt met zicht op de prachtige tuin. Irma weet hoe ze haar gasten moet verwennen! Hier kom je niets tekort! Wij keren zéker terug!!

    Datum van verblijf: maart 2018
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank Sofie T
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 2 februari 2018

    Deze B&B is een echte aanrader om er volledig in alle rust eens tussenuit te zijn.
    Relaxe sfeer in een mooi modern kader met de lieve zorgen van een uiterst gedienstige Irma die altijd klaar staat voor een babbel.
    De kamers zijn enorm proper en modern ingericht met alle nodige luxe.
    Het fantastische ontbijt van Irma heeft ons enorm gesmaakt, vooral de yoghurt met gekarameliseerde appeltjes.

    Een plek om in alle rust te genieten en zeker en vast terug te bezoeken in de toekomst.

    Datum van verblijf: januari 2018
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Locatie
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank PieterR228
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken