Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
MvL
Wassenaar, Nederland

Parel in Serfaus/Fiss/Ladis

Beoordeling van Schlosshotel Fiss
5,0 van 5 bollen4 jan 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
goede en ruime kamers met fijne bedden, goede service rondom, zeer goed eten van ontbijt, lunch en uitgebreid diner, top ligging direct aan de piste, zeer goede wellness met sauna‘s en binnen/buitenzwembad, dit is een perfect hotel voor gezinnen met kinderen
Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Familie Domenig, General Manager van Schlosshotel Fiss, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 14 jan 2022
Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Familie Domenig &
die SHF Crew
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 248
Geen aanbetaling vereist
  • Vio.com
    € 248
  • Priceline
    € 248
  • eDreams
    € 248
0.1 km van Schlosshotel Fiss
Gratis parkeren
Bar/lounge
€ 325
  • eDreams
    € 325
  • Priceline
    € 325
  • Vio.com
    € 325
0.6 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 217
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.6 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 440
  • Official Site
    € 383
  • eDreams
    € 440
  • Agoda.com
    € 440
0.4 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 228
  • Hotels.com
  • Agoda.com
    € 228
  • eDreams
    € 228
0.7 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 321
  • Official Site
    € 299
  • Expedia.com
    € 334
  • Hotels.com
    € 334
0.5 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 320
€ 240
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 320
  • Expedia.com
    € 320
  • Agoda.com
    € 240
0.8 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 182
  • Official Site
    € 159
  • eDreams
    € 182
  • Agoda.com
    € 182
0.5 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
bergblick
€ 406
  • Official Site
    € 329
  • Agoda.com
    € 406
  • eDreams
    € 406
0.9 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 218
  • eDreams
    € 218
  • Agoda.com
    € 218
  • Vio.com
    € 218
1.0 km van Schlosshotel Fiss
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Fiss bekijken
Beoordelingen (476)
Beoordelingen filteren
476 resultaten
Waardering van reizigers
400
51
14
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
400
51
14
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 476 beoordelingen
Beoordeeld op 19 december 2019

Mooi ingerichte kamer (suite) met aparte leefruimte en 2 aparte kamers, elk met badkamer. Smaakvol ingericht. Zeer vriendelijk personeel. Mooie wellness met outdoor verwarmd zwembad en jacuzzi. Badjassen en slippers zijn aanwezig. Zeer lekker eten 's avonds, mooi gedresseerde bordjes. Uitgebreid ontbijt met bubbels. Skiërs skiën via een klein liftje onmiddellijk naar de kabelbaan en skiën terug binnen via de piste. Niet goedkoop, maar zeker zijn geld waard. Koop skipassen via de receptie, deze zijn een stuk goedkoper.

Datum van verblijf: december 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mietnelissen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
schlosshotelfiss2015, Manager van Schlosshotel Fiss, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 december 2019
Google-vertaling

Dear mitnelissen,

thank you very much for your great review of our hotel.
We are very pleased to hear that you enjoyed your stay with us and that every service was enjoyable. We will tell the rest oft he Schlosshotel Team about your positiv feedback. We are hoping to see you again very soon.

Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Kindest regards from the Tyrolean Alps,
Family Domenig & the Schlosshotel Fiss-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2018 via mobiele applicatie

Vorige week met nog 2 stellen in het schlosshotel verbleven. Dit is de top van de wintersporthotellen! Alles gewoon super goed, de ligging, het eten, de wijnen en het personeel. Ook de suite was groot en schoon. Beter dan dit hebben we op de wintersport nog niet meegemaakt!

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Mats B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
schlosshotelfiss2015, Leiter Front Office van Schlosshotel Fiss, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2018
Google-vertaling

Liebe Familie Laurenz R,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben um uns eine konstruktive Rückmeldung zu geben. Es freut uns zu hören, dass Sie sich im Schlosshotel Fiss sehr wohl gefühlt haben und Sie eine entspannte Urlaubswoche in Fiss verbracht haben.

Gerne geben wir Ihre lobenden Worte, sowie Ihre Anregung, auch an unsere Kolleginnen und Kollegen weiter und freuen uns bereits, wenn wir Sie wieder im Schlosshotel Fiss begrüßen dürfen!

Viele Grüße aus den Tiroler Alpen
Ihre Gastgeberfamilie Domenig & das Schlosshotel Fiss-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2018

Het schlosshotel is gewoon top, ligging aan de piste, supermooie suites, heerlijk eten en mooie wijnen. Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de sauna en zwmbad zijn super. We komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: maart 2018
Bedank Natasja S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
schlosshotelfiss2015, Leiter Front Office van Schlosshotel Fiss, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2018
Google-vertaling

Liebe Familie Natasja S,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben um uns eine konstruktive Rückmeldung zu geben. Es freut uns zu hören, dass Sie sich im Schlosshotel Fiss sehr wohl gefühlt haben und Sie eine entspannte Urlaubswoche in Fiss verbracht haben.

Gerne geben wir Ihre lobenden Worte, sowie Ihre Anregung, auch an unsere Kolleginnen und Kollegen weiter und freuen uns bereits, wenn wir Sie wieder im Schlosshotel Fiss begrüßen dürfen!

Viele Grüße aus den Tiroler Alpen
Ihre Gastgeberfamilie Domenig & das Schlosshotel Fiss-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2018 via mobiele applicatie

De geroutineerde 5-sterren hotel bezoeker zal wat vertwijfeld bij aankomst zoeken naar de conciërge die de koffers aanneemt, maar ervaring leert dat je autosleutels bij de receptie zorgt dat je auto vakkundig wordt leeggehaald (ski’s en schoenen naar ski-depot en rest naar de kamer) en de auto voor je wordt geparkeerd. De afgelopen 10 jaar hebben we het hotel verder zien ontwikkelen tot volwaardig 5-sterren hotel. Belangrijkste pluspunt blijft de legging, vanuit het skidepot stap je met de ligt letterlijk uit aan de voet van de piste, daar kan geen ander hotel tegenop. Kamers zijn ruim, veel hout, maar wel modern. Het zwembad en de spa (met apart gekleed en ongekleed deel, alleen toegankelijk voor volwassenen) zijn erg mooi. Waar kan je in bubbelbad direct aan de piste zitten... Je kan ook een heerlijke massage nemen bij de spa. Elke avond uitgebreid diner (met ruime keuze uit gerechten) is veel beter dan de lokale restaurants kunnen bieden. Grootste risico is dat je veel te veel eet, want alles is erg lekker (‘s middags buffet stelt je in staat om bijna de hele dag door te eten...). Kortom, dit is pure verwennerij.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 194frankh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
schlosshotelfiss2015, Leiter Front Office van Schlosshotel Fiss, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2018
Google-vertaling

Liebe Familie Frank H,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben um uns eine konstruktive Rückmeldung zu geben. Es freut uns zu hören, dass Sie sich im Schlosshotel Fiss wohl gefühlt haben und Ihnen besonders unser Whirlpool "direkt auf der Piste" in Erinnerung geblieben ist. Wir freuen uns, Sie bei Ihrem nächsten Aufenthalt wieder von unserer gewohnten Schlosshotelqualität überzeugen zu können.

Viele Grüße aus den Tiroler Alpen
Ihre Gastgeberfamilie Domenig & das Schlosshotel Fiss-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2018 via mobiele applicatie

Het Schlosshotel heeft alles wat de naam doet vermoeden. Gelegen aan voet van de pistes in Fiss, ziet het er niet alleen vorstelijk uit. Zo is het ook. Op alle vlakken. De Wellness is exuberant, het eten koninklijk, de bediening hoffelijk en met het hoogste respect. Een hotel dat elke cent waard is.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde alleen
2  Bedank 829gunterw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken