“Weer lekker getafeld”

Restaurant Villa 78
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi kader, op het terras gegeten met zicht op de tuin.
Vriendelijke en professionele bediening.
Kwalitatief en lekker gegeten en gedronken.
Wat kan een mens nog meer wensen?

Datum van bezoek: juli 2018

4 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles klopte ... zeer lekkere natuurlijke mooie gerechten . We werden ook zeer vriendelijk onthaald in Nederlands en Frans . De wijnen zijn ook zeer lekker , tineke bedankt voor de “tinto de verano “

Datum van bezoek: februari 2018
20 december 2017 beoordeeld

Villa 78 is een aangenaam huiskamerrestaurant. Je kan hier lekker eten in een gezellige en aangename sfeer. De bediening was ook in orde, al was het soms wel wat lang wachten. Los daarvan was een goeie ervaring.

Datum van bezoek: februari 2017
10 december 2017 beoordeeld

Dit was de eerste keer dat we in villa 78 hebben gegeten, en.......we waren heel positief verrast.
De kaart is beperkt maar men vindt er heel lekkere gerechtjes voor ieders meug, vis, vlees en wild in het seizoen.
niet alleen waren de gerechtjes lekker bereidt door de chef, maar ze werden dan ook nog eens door een vriendelijke gastvrouw geserveerd.
Dit restaurantje is een echte aanrader.

Datum van bezoek: december 2017
27 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk onthaal en goede service in een ongedwongen sfeer van begin tot einde. De verschillende schotels bereid door de gastheer/chef waren van bijzonder goede kwaliteit en zeer mooi gedresseerd. De wijnen die ons werden voorgesteld door de gastvrouw waren eveneens heel lekker en pasten perfect bij de maaltijd. Kortom, een mooie, aangename en bijzonder lekkere culinaire ervaring. Proficiat Tineke en Roel, het was SUPER!!! We komen terug.

Datum van bezoek: juni 2017

Reizigers die Restaurant Villa 78 bekeken, bekeken ook