Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ongedwongen genieten”

Bistro Restaurant Het Landhuys
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Nokere
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
12 maart 2018 beoordeeld

met zes apart getafeld, menu biedt lekkere bereidingen,het japans geïnspireerd gerecht is lekker maar mist wat pit en is wat braaf - de ongedwongen bediening draagt bij om tevreden de zaak te verlaten

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jeeves2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (71)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

24 - 28 van 71 beoordelingen

11 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij werden heel vriendelijk onthaald ! Wij namen met 4 personen de maandmenu, de 3 andere personen hebben enkel een hoofdschotel en dessert gegeten a la carte. Dit was geen enkel probleem. Het eten was superlekker ! En naar mijn mening meer dan genoeg. Ik kreeg niet alles op. De aangepaste wijnen waren ook heel lekker. Kortom, ik snap de bovenstaande recensies niet zo goed. Dit restaurant is zeker de moeite waard om er eens naartoe te gaan ! Ook een prachtig interieur ! Wij gaan er zeker nog terug !

Datum van bezoek: februari 2018
1  Bedank DominiqueJanssens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 december 2017 beoordeeld

Interieur en bediening: OK. Eten: geen culinaire hoogstandjes maar verhouding prijs/kwaliteit aanvaardbaar. Minpunten: 1/tafel te donker (ik kon hete ten in mijn bord nauwelijks onderscheiden) 2/koffie véél te sterk (nauwelijks drinkbaar).

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Herman D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede ontvangst, het opnemen van de bestelling lijkt moeilijk...
wat we geserveerd krijgen strookt niet met de menukaart, uitleg: we hebben wat gewijzigd.
Dessert: één van de vier vergeten.
Uitleg: moet wat langer in de oven.
Men vergeet wijn bij te schenken...
De maaltijd zelf was gelukkig wel smaakvol.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank NoelDegryse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 oktober 2017 beoordeeld

We werden zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Na het aperitief op het buitenterras werden we uitgenodigd in het restaurant. Het is een prachtige en gezellige locatie. De slaatjes waren uitstekend vergezeld van lekkere wijn. Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ritabaekeland
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Bistro Restaurant Het Landhuys bekeken, bekeken ook

Nokere, Oost-Vlaanderen
Wannegem-Lede, Oost-Vlaanderen
 
Kruishoutem, Oost-Vlaanderen
Deinze, Oost-Vlaanderen
 

In Bistro Restaurant Het Landhuys geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.