Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima indonesisch restaurant”
Beoordeling van Indrapura

Indrapura
Geclassificeerd als nr. 3 van 23 Restaurants in Driebergen
Keukens: Indonesisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
20 maart 2020 beoordeeld

Heerlijkk indonesische rijsttafel gegeten met de familie. Verwacht geen doorsnee chinees maar lekker divers gekruid indonesisch eten. Er was ruim voldoende en de smaken waren zeer goed.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank edv2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (125)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 125 beoordelingen

26 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ook dit jaar hebben wij weer ons traditionele diner bij Indrapura gehad en het was weer geweldig. Wij hadden, met vijf personen, de Rijsttafel Indonesia en het is elke keer weer indrukwekkend als er maar liefst 17 schaaltjes worden opgediend (en dan reken ik de witte rijst, de gele rijst en de bami niet mee). Dan wordt het stil en pas als bijna alle schaaltjes helemaal leeg zijn worden de gesprekken weer hervat. Dus: tot volgend jaar, zeker weten!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Kees-De_Meern
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik wilde gezellig avond uiteten met vrienden, maar ik voelde me niet echt welkom. Ik had te hoge verwachtingen van de rijsttafel, want die viel echt tegen. Het personeel was blijkbaar moe, want een van de personeelsleden zei dat hij gelukkig de volgende dag vrij was.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank josek928
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt heerlijk gegeten en fijne bediening. Hele leuke avond uit in een mooi restaurant. Authentiek Indonesische keuken.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Haraldhfk69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2020 beoordeeld

De Indische rijsttafel was fantastisch en ieder was vol lof over het buffet. Heel smakelijk en een attente en zeer gastvrije eigenaar en bedienend personeel, dus echt een toppertje.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hansvanderlinden2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indrapura bekeken, bekeken ook

Driebergen, Utrecht Province
Driebergen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Driebergen, Utrecht Province
 

In Indrapura geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding