Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (680)
Beoordelingen filteren
680 resultaten
Waardering van reizigers
256
253
111
35
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
256
253
111
35
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 680 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juni 2018

Hotel ligt wat geïsoleerd op een helling buiten de bebouwde omgeving. De ontvangst was vriendelijk. De kamer was schoon, gedateerd en klein. De privé badkamer voldoende ruim en functioneel. Water wordt 's nachts afgesloten om onbekende reden. Het ontbijt is goed voorzien en ook het diner in half board is ruim voldoende en smakelijk. Bedienend personeel is vriendelijk. Voldoende terrasruimte rondom met prachtig uitzicht op zee en de kust. Goed zwembad met ligbedden en bar. Parkeren voldoende maar lift naar de ingang van hotel was buiten functie.

Kamertip: Drinkwaterafsluiting gedurende de nacht zonder waarschuwing aan de klanten is onverantwoord en zeer klantonvriendelijk.
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Jan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2018

Wegbewijzering kan beter en duidelijker, meerdere malen voorbij gereden en uiteindelijk gevraagd (van de weg bij het witte kappelletje omhoog). Het ontbijt was erg goed met veel keuzes. Vanaf het terras mooi uitzicht. Het hotel biedt o.i. voor zowel stellen als gezinnen volop mogelijkheden.

Kamertip: netjes en schoon
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank wvanaalst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelLiGraniti, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Li Graniti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Wvanaalst,

thanks for the review and to enjoy the view from the terraces as well as breakfast in our restaurant.
We will do our best to improve the direction and the way to reach the hotel.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018

Sensationele ligging, prima kamers, heel vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk buffet. Houd er alleen wel rekening mee, als je slecht ter been bent, dat sommige kamers alleen bereikbaar zijn via een paar trapjes.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank poekdevries10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelLiGraniti, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Li Graniti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mr/Mrs Poekdevries,

thanks for the positive feedback.
It is a pleasure to know that you have spent a nice holiday and that you enjoyed the room, the view, the buffet in the restaurant and the kindness of our staff.
We hope to welcome you as our guests in the future!

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2018

Het hotel heeft een fantastisch terras met een weids uitzicht over de zee en een vallei met prachtige granieten rotsformaties.
Het personeel is zeer attent en behulpzaam.
De kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank carts71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelLiGraniti, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Li Graniti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mr/Mrs Carts,

It is a pleasure to read your review and know that you spent a nice holiday in our hotel!
We hope you come back soon!

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2018

Fraaie kamer. Veel trappen als gevolg van de bouwwijze. Soms zoeken naar de juiste weg.
Bij aankomst bewegwijzering naar parkeerplaats onduidelijk.
WIFI slechts beperkt beschikbaar.
Ontbijt uitgebreid. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
eel

Kamertip: Met balkon, uitzicht over de baai.
Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank henkbraam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelLiGraniti, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Li Graniti, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Henkbraam, we are delighted you appreciated the room , the breakfast and our fantastic staff. We will do our best to improve the correct indication from the parking car.

We all look forward to welcoming you again at Li Graniti very soon.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken