Frank dB
Arnhem, Nederland

Net hotel tegenover station

4,0 van 5 bollen9 mei 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed hotel tegenover het station van Euskirchen. De kamer was netjes, ruim en comfortabel. De badkamer modern ingericht, met losse douche en los bad. Het ontbijt is verzorgd en er is voldoende keuze. Onder het hotel is een ruime parkeergarage waar apart voor betaald moet worden (€15). Vanuit het hotel loop je zo het centrum in.
Datum van verblijf: mei 2023
          0.8 km van Welcome Parkhotel Euskirchen
            0.2 km van Welcome Parkhotel Euskirchen
            Meer hotels in Euskirchen bekijken
            Beoordeeld op 27 februari 2022

We zijn al 25 maal hier te gast geweest vanaf 2015 en h]ebben het hotel wat eerst heel goed was af zien glijden tot wat het nu is. Sauna is grotendeels niet onderhouden en werkt niet meer, kamers worden niet meer schoongemaakt als je een weekend boekt, veel achterstallig onderhoud zoals kapotte gordijnen en slecht doorlopende wasbakken e.d. Zondag is het restaurant dicht en kun je dus ook niets meer te drinken krijgen zelfs niet via roomservice.
            Dit alles heeft niets te maken met de overstroming in 2021 of COVID maar alleen met bezuinigingen.
            Jammer dit was jaren terug een heel goed hotel maar wij komen niet meer terug.

Datum van verblijf: februari 2022
            Lorenz Moira, Gästeservice/Empfang van Welcome Parkhotel Euskirchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2022

Dear Guest,
            We take all feedback very seriously and thank you for taking the time to contact us as this gives us the opportunity to put things right next time you come to stay with us. We hope to see you again soon.

Beoordeeld op 31 augustus 2020 via mobiele applicatie

Kamers niet fatsoenlijk gescheckt(gordijnen stuk),slecht afgewerkte achterplaat nachtkastje(lag gewoon open),geen schoonmaak voor 2 nachten,maar wel te weinig handdoeken,restaurant voor dit niveau zeer arme kaart,niet gezellig,geen volk,tafels niet aangekleed,wij wilden fijn genieten in ons hotel op een beetje niveau,nadat we kaart gezien hadden zijn we ergens anders gaan eten,bar pas open om 18u,ongezellig terras aan voorkant(rokersterrasje),dit hotel leeft niet,jaren terug er geweest,was toen top,geen management?

Datum van verblijf: augustus 2020
            Hamacher Moira, Gästeservice/Empfang van Welcome Parkhotel Euskirchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2020

Dear Guest,
            Our guests come to us with expectations and we regret that we didn‘t live up to them on this occasion. We sincerely hope to do better next time you choose to stay with us. Please let us know how we can help. We hope to see you again soon.

Beoordeeld op 30 december 2019 via mobiele applicatie

Geweldig mooi hotel, zeer ruime kamers en een prachtige badkamer. , Vriendelijke ontvangst. Ontbijt was heerlijk.
            De kamer was best warm bij aankomst maar we konden het raam openzetten, dat hielp. Ik had een bril laten liggen waarover ik de volgende dag gemaild had. Ik kreeg even later antwoord dat de bril gevonden was en opgestuurd kon worden!

Datum van verblijf: december 2019
            Welcome_Parkhotel_EU, Leiter Front Office van Welcome Parkhotel Euskirchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2019

Dear Guest,
            Your kind comments have made our day.
            Our warmest thanks from the entire team.

Beoordeeld op 19 juni 2019 via mobiele applicatie

Goed hotel, prachtige kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt en dinner waren goed verzorgd. Hotel zelf ziet er ook verzorgd uit, op de kamer gaan de gordijnen en de bedieningen van de lampen met aparte schakelaars.

Datum van verblijf: juni 2019
            AlthoffHotelGroup, Front Office Manager van Welcome Parkhotel Euskirchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2019

dear guest,
            thank you, for your visit and your feedback.
            Nice that you liked it. We look forward to your next booking.
            Greetings from Euskirchen.

Beoordeeld op 4 november 2018 via mobiele applicatie

We zijn sinds de overname door de Wellcome keten al enkele malen geweest naar dit hotel. Desondanks de relatief hoge kwaliteit is, met name o.a. bij het ontbijt, al aan details te zien dat de kwaliteit (moet) verminderen. Geen lekkere krokant verse broodjes meer die je overal vindt in duitsland, maar kleffe zelf afgebakken diepvriesproducten, minder warme keuze, minder koude charcuterie, geen verse pannekoekjes meer, geen chocoladekoekjes meer,...
            De kamers en het onthaal zijn nog steeds top, maar waarom besparen om dergelijke kleine details...

Datum van verblijf: november 2018
            Welcome_Parkhotel_EU, Leiter Front Office van Welcome Parkhotel Euskirchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019

Dear Guest,
            Our overriding aim is to ensure that our guests enjoy their stay. So we are delighted to hear from you that we succeeded!