“Tja ik weet het jullie naam zegt alles maar in groep zijn er diverse mensen”
Beoordeling van d'Entrecôte Borgloon

d'Entrecôte Borgloon
Geclassificeerd als nr. 3 van 18 Restaurants in Borgloon
Prijsklasse: US$ 32 - US$ 47
29 juni 2023 beoordeeld

Te grote hoeveelheid vlees. Weinig andere keuzes. Misschien keuze geven tussen kleine en grote porties. En ook een 2 tal opties geven voor geen vlees eters.

Datum van bezoek: december 2022
Tylwyth Boffé, Eigenaar van d'Entrecôte Borgloon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Beste, we hebben een uitgebreide kaart met vis en vlees en we hebben een verse veggie en vegan optie. We begrijpen echt deze commentaar niet. En u mag ook nog eens à la carte kiezen in groep mits een kleine beperking in de diversiteit van de gerechten als u ons de keuzes vooraf doorgeeft.

20 juni 2023 beoordeeld

Een hele vriendelijke ontvangst,mooie uitleg.Heerlijk voorgerechtje,lekkere T-Bone,zelfs teveel.Word wel duur omdat je sausjes ook moet betalen.Ook misten wij enige grillsmaak en dat was wel heel heel spijtig.dessertje ook heel lekker.Nogmaals gezegd,bediening top

Datum van bezoek: juni 2023
Tylwyth Boffé, Eigenaar van d'Entrecôte Borgloon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2023

Super, hartelijk dank

11 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig restaurant, Originele inrichting, vriendelijke bediening, heel lekker eten.
Super formule waarbij voorgerecht en dessert aangeboden worden. Goede keuze uit voorgerechten: Luiks balletje en de variant op vitello Tonato waren heel lekker. Ook rib eye, Ladies filet pure en ribbetjes zeer lekker. Royale porties met frietjes saus en brood à volonté. Ook de desserts zijn zalig lekker. Zeer vriendelijke en klantgerichte bediening, alles prima wat ons betreft.
We komen zeker terug
Goede prijs kwaliteit

Datum van bezoek: november 2022
7 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk concept van 3 gangen in dit restaurant(het voorgerecht en het dessert zij´ gratis inbegrepen).
Als voorgerecht hadden we gekozen voor schijven van witte pens.
De porterhouse als voorgerecht: fillet pur en l'entrecote(enkel te verkrijgen voor 2 personen).
De fillet pur was zo zacht als boter en een echte aanrader.
Als afsluiter een heerlijke dame blanche met pure chocolade.
Vriendelijke bediening die het concept van het restaurant mooi aan tafel voorstelt.

Datum van bezoek: september 2022
30 juli 2022 beoordeeld

Ik had hoge verwachtingen gezien de lovende commentaren. 1x ladysteak:prima en niks op aan te merken.1 x gewone steak: "zwart" en het stuk zag er echt niet uit. Hierdoor kon ik vermoeden hoe het er aan de binnenkant zou uitzien.En ja.. het was een pezig stuk vol met witte harde pees en zenuw. Je kon er nauwelijks met het mes door. Een eetbaar stukje was niet te vinden. De saus (béarnaise) en frietjes waren prima.Ik heb dit dan ook vriendelijk gemeld aan de service ,en kreeg als antwoord dat als ik dat iets eerder gezegd had ze me wel een beter/ander stuk gegeven zouden hebben.(ik vermoed dat het jeugdig personeel dit ook niet doorgegeven heeft aan de zaalverantwoordelijke). Ik kreeg nog een koffie ter compensatie aangeboden, die ik toch vriendelijk geweigerd heb omdat daar mijn honger niet mee gestild was. Ik wou daar ter plaatse ook geen verdere scene rond maken en heb alles mooi afgerekend.(waarna ik nog gezien heb dat ze me een duurdere ribeye hebben aangerekend ipv mijn gevraagde steak).Ik geef zelden negatieve kritiek via social media en had dan ook de dag nadien het mij ter evaluatie doorgestuurde formulier via Resengo ingevuld met mijn minder goede ervaring. Dit wel enkel rechtstreeks naar het management en NIET openbaar. Vermits ik nog geen enkele respons heb gekregen, wil ik toch mijn ervaring delen. Bijna 50€ om een gans stuk pees (geen vlees) terug te moeten geven is er voor mij wat over. Dus wat een gezellige avond moest worden is op een sisser uitgelopen.

Datum van bezoek: juli 2022

Reizigers die d'Entrecôte Borgloon bekeken, bekeken ook

Hoepertingen, Limburg Province
Groot-Gelmen, Limburg Province

In d'Entrecôte Borgloon geweest? Deel je ervaringen!