Ik had hoge verwachtingen gezien de lovende commentaren. 1x ladysteak:prima en niks op aan te merken.1 x gewone steak: "zwart" en het stuk zag er echt niet uit. Hierdoor kon ik vermoeden hoe het er aan de binnenkant zou uitzien.En ja.. het was een pezig stuk vol met witte harde pees en zenuw. Je kon er nauwelijks met het mes door. Een eetbaar stukje was niet te vinden. De saus (béarnaise) en frietjes waren prima.Ik heb dit dan ook vriendelijk gemeld aan de service ,en kreeg als antwoord dat als ik dat iets eerder gezegd had ze me wel een beter/ander stuk gegeven zouden hebben.(ik vermoed dat het jeugdig personeel dit ook niet doorgegeven heeft aan de zaalverantwoordelijke). Ik kreeg nog een koffie ter compensatie aangeboden, die ik toch vriendelijk geweigerd heb omdat daar mijn honger niet mee gestild was. Ik wou daar ter plaatse ook geen verdere scene rond maken en heb alles mooi afgerekend.(waarna ik nog gezien heb dat ze me een duurdere ribeye hebben aangerekend ipv mijn gevraagde steak).Ik geef zelden negatieve kritiek via social media en had dan ook de dag nadien het mij ter evaluatie doorgestuurde formulier via Resengo ingevuld met mijn minder goede ervaring. Dit wel enkel rechtstreeks naar het management en NIET openbaar. Vermits ik nog geen enkele respons heb gekregen, wil ik toch mijn ervaring delen. Bijna 50€ om een gans stuk pees (geen vlees) terug te moeten geven is er voor mij wat over. Dus wat een gezellige avond moest worden is op een sisser uitgelopen.