“Perfect verjaardagsdiner”

d'Entrecôte Borgloon
Geclassificeerd als nr. 3 van 18 Restaurants in Borgloon
Prijsklasse: US$ 31 - US$ 47
20 juni 2022 beoordeeld

Wij hebben mijn 50ste verjaardag gevierd met vrienden in restaurant d’entrecote en hebben super lekker gegeten! De bediening was top, zeer klantvriendelijk, vlot en attent. Een uitgebreide menukeuze en ondanks onze grote groep mochten we ieder een eigen keuze nemen!
Het vlees was echt top, de cuisson was perfect.
De wijnen zijn ook lekker, kortom wij hebben hier echt genoten.
Een aanrader dus.

Datum van bezoek: juni 2022

14 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke en vlotte bediening. Een ideaal adres voor wie wil genieten van een goed stuk vlees.
Elk gerecht wordt voorafgegaan door een voorgerecht en gevolgd door een klassiek dessert.

Datum van bezoek: mei 2022
22 april 2022 beoordeeld

Wij hadden gereserveerd voor Paasmaandag en was heel druk. Toch is alles vlot verlopen. Vlotte dame die alles kwam opnemen:) Goeie bediening

Datum van bezoek: april 2022
19 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Supervriendelijke ontvangst, zeer lekker vlees, goede service. Niets negatiefs te melden!
Doe zo voort!
Wij komen zeker terug!
Porterhouse is aanrader!
Lekkere wijnen.
Perfect geserveerd

Datum van bezoek: maart 2022
6 februari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Heel goede service, vriendelijke en snelle bediening. Alleen bij binnenkomst tijdje moeten wachten tot er iemand kwam om bestelling op te nemen. Maar dit heeft te maken met de 2 shiften die er zijn. Iedereen komt op hetzelfde tijdstip binnen.
Voorgerechtje en nagerecht zitten in de prijs van het hoofdgerecht. Zeker de moeite

Datum van bezoek: februari 2022

Reizigers die d'Entrecôte Borgloon bekeken, bekeken ook

Hoepertingen, Limburg Province
Groot-Gelmen, Limburg Province

In d'Entrecôte Borgloon geweest? Deel je ervaringen!