Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
depittekes
Mechelen, België
FAN-TAS-TISCH!!!
Beoordeling van Kirisavan
5,0 van 5 bollen24 jun 2019 beoordeeld
Geweldige B&B!!!! Mo & Bart zijn zo’n fantastische, lieve en vriendelijke mensen. Het lijkt wel of we mekaar al jaren kennen. Thaise gastvrijheid in Borgloon👍🏻 Kamers zijn heel mooi en net. Ontbijt is super (zeker de handgeperste koffie van Bart proeven😉). Mo kookt voortreffelijk, verfijnde “Thaise cuisine”. Echt een aanrader!!!
Datum van verblijf: juni 2019
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Agoda.com
€ 142
Meerdere manieren om te betalen
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.1 km van Kirisavan
Gratis wifi
Gratis parkeren
Kamer Maria
Booking.com
€ 200
Geen aanbetaling vereist
  • Agoda.com
    € 200
  • Vio.com
    € 200
  • eDreams
    € 200
0.3 km van Kirisavan
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 195
  • Agoda.com
    € 195
  • eDreams
  • Vio.com
0.3 km van Kirisavan
Gratis wifi
Booking.com
€ 130
€ 120
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 130
  • Agoda.com
    € 130
4.2 km van Kirisavan
Booking.com
€ 167
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 167
0.3 km van Kirisavan
'T Gillebroek
Booking.com
€ 110
    0.5 km van Kirisavan
    Booking.com
    € 110
    • Agoda.com
      € 110
    4.9 km van Kirisavan
    Booking.com
    € 308
    € 283
    • Agoda.com
      € 308
    • eDreams
      € 283
    • Vio.com
      € 308
    2.2 km van Kirisavan
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Booking.com
    € 125
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 125
    • Vio.com
      € 125
    • eDreams
      € 125
    2.8 km van Kirisavan
    Gratis parkeren
    Zwembad
    Booking.com
    € 97
    Volledig restitueerbaar
      4.0 km van Kirisavan
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Meer hotels in Borgloon bekijken
      Beoordelingen (21)
      Beoordelingen filteren
      21 resultaten
      Waardering van reizigers
      20
      0
      0
      0
      1
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Waardering van reizigers
      20
      0
      0
      0
      1
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      5 - 10 van 21 beoordelingen
      Beoordeeld op 4 mei 2019

      De gastvrouw en heer, Mo & Bart, ontvangen je met open armen. Niets is hen teveel. Je wordt ontvangen met een plaatselijk biertje en je tassen worden naar de kamer gebracht. Die kamer is zeer smaakvol ingericht met een comfortabel bed en goede kussens. Er is een minibar aanwezig en de tv beschikt over youtube en netflix (goed voor internationale reizigers). De badkamer is zeer mooi en de (regendouche) is geweldig. Je kiest vooraf het ontbijt via de website om verspilling tegen te gaan. Het ontbijt wordt zeer mooi gepresenteerd en is ondanks de keuzes die je maakt ook overdadig. Wij genoten ook van een vier gangen Thai's diner met liefde gemaakt door de gastvrouw Mo. Hou je van de verfijnde Thaise keuken dan is dit zeker een aanrader. We durfden het ook aan om 1x te kiezen voor het Thaïse ontbijt. We kregen de full experience en dit was een zeer leuke en lekkere ervaring.

      Datum van verblijf: mei 2019
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Kamers
        • Service
      Bedank Gert P
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 25 april 2019 via mobiele applicatie

      Zinloos om hieraan 200 tekens te besteden wanneer enkele tekens voldoende kunnen zijn.
      Alle positieve bijvoeglijke naamwoorden kunnen aangewend worden.
      Dit adresje is gewoon buitengewoon
      Dus zoals eerder beschreven: TOP

      Datum van verblijf: april 2019
      Reistype: Reisde met familie
      Bedank Gijzegem
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 4 april 2019

      Topervaring: zeer vriendelijke en attente gastheer en gastvrouw. Alles is ook zeer net, mooie kamer. Eten (ontbijt) is ook heerlijk en zeer aangename sfeer. Absolute aanrader voor wie de streek bezoekt of er overnacht.

      Datum van verblijf: april 2019
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Locatie
        • Kamers
        • Service
      Bedank svendelissnyder
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 5 oktober 2018

      We hebben hier een overnachting geboekt -The Vineyard - samen met de Asian dinner experience.
      Zeer fijne ontvangst, perfecte kamer en lekkere keuken met aangepaste wijnen.

      We komen hier zeker graag terug!

      WS

      Datum van verblijf: oktober 2018
      1  Bedank wnstaljanssens
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 3 oktober 2018

      We verbleven niet in de B&B maar zijn er enkel gaan eten. De ontvangst en bediening waren vlot en aangenaam, gezellig interieur verzorgd en zeer lekker eten en ook niet te duur. Kinderen zijn er welkom.
      Je moet reserveren en dan ook doorgeven wat je wil eten, dat was voor ons geen probleem we gaan zeker nog eens terug.

      Datum van verblijf: september 2018
      • Reistype: Reisde met familie
        • Locatie
        • Hygiëne
        • Service
      1  Bedank Benny J
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Meer beoordelingen bekijken