Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Vio.com
eDreams
ZenHotels.com
Agoda.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (21)
Beoordelingen filteren
21 resultaten
Waardering van reizigers
20
0
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
20
0
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 21 beoordelingen
Beoordeeld op 5 oktober 2018

We hebben hier een overnachting geboekt -The Vineyard - samen met de Asian dinner experience.
Zeer fijne ontvangst, perfecte kamer en lekkere keuken met aangepaste wijnen.

We komen hier zeker graag terug!

WS

Datum van verblijf: oktober 2018
1  Bedank wnstaljanssens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 oktober 2018

We verbleven niet in de B&B maar zijn er enkel gaan eten. De ontvangst en bediening waren vlot en aangenaam, gezellig interieur verzorgd en zeer lekker eten en ook niet te duur. Kinderen zijn er welkom.
Je moet reserveren en dan ook doorgeven wat je wil eten, dat was voor ons geen probleem we gaan zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Benny J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zeer lekker thais ontbijt gekregen. Zeer vriendelijke en spontane uitbaters. Mo en Bart we komen zeker nog eens terug naar jullie B&B. Het was op en top in orde. Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke babbel

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Gerd W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juli 2018 via mobiele applicatie

Super ontvangen door Mo en Bart! Zij besteden de nodige aandacht aan hun gasten in het bijzonder zelfs naar ons 4 maand oude zoontje, hij kwam niets te kort!

Genoten van een perfecte Thaise 4 gangen menu die met heel veel zorg bereid was, echt super lekker!

Zalig geslapen in een nette, mooie kamer en daarna lekker smullen van een uitgebreid, gepersonaliseerd ontbijt!

Hier komen wij zeker nog terug!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
3  Bedank 582brendav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 juli 2018

Hele hartelijke en aangename ontvangst door Mo en Bart.
De kamer en badkamer kraaknet en comfortabel.
Als ik 1 dingetje zou veranderen zijn het iets grotere handdoeken in de badkamer voor na het douchen.
Voorzieningen op de kamer (minibar , water , koffie , thee ,enz) zijn zeker een mooie aanvulling.
En dan het ontbijt.... Dit is toch iets waar je naar uitkijkt als je in een B&B verblijft.
We hebben via mail een link gekregen met de voorkeuren en de keuze was zeker de moeite.
Met 1 woord omschrijven is niet makkelijk maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor fantastisch. Alles was aanwezig , mooi in aparte potjes en spek met eieren geserveerd op (ik denk) bamboebladeren.
Wanneer we vertelden dat we nog gingen wandelen in de buurt kregen we de vraag of we eventueel nog wilden douchen of verfrissen nadien. Wat een service!
Zeker een B&B om eens heen te gaan en Limburg te verkennen!!!
Mo en Bart , het gaat jullie supergoed en succes met ''met 4 in bed"

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Schoumacker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken