Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig cafe met zeer goede”
Beoordeling van D'op Eau Z Ici

D'op Eau Z Ici
Geclassificeerd als nr. 2 van 14 Restaurants in As
Gegevens restaurant
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig cafe met zeer goede bediening. Vriendelijke eigenaar die altijd in is voor een grapje!!! Alles volgens de regels (COVID-19)

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank ilsilencio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (31)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 31 beoordelingen

22 juli 2020 beoordeeld

Gezellig-drukke brasserie, met ruim terras. Juan, de eigenaar, is super vriendelijk en joviaal, en doet je direct thuis voelen. Heerlijke pasta gegeten, met een lekker glas wijn erbij.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dirk H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijk. Op de kaart vind je zeker iets wat je lekker vindt. De gerechten zijn absoluut lekker ende sfeer is fantastisch. Ideaal om hier een gezellige avond met vrienden door te brengen.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Bart M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het voelt alsof je thuis bent. Zeer speciale en gezellig inrichting. Juan en Rob doen dit zeer goed.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank elkevanaerschot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2020 beoordeeld

Gezelligheid troef is het motto van dit leuk restaurantje, druk, levendig goede en aangename bediening, lekker stukje vlees perfect gebakken, lekkere pasta’s goed wijntje wat wil je nog meer. Eigenaar zeer aanwezig en attent er ontsnap niets aan zijn ogen.
Het ontdekken waart.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank RonV808
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die D'op Eau Z Ici bekeken, bekeken ook

Opglabbeek, Limburg Province
Opglabbeek, Limburg Province
 
As, Limburg Province
As, Limburg Province
 

In D'op Eau Z Ici geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.