US$Ā 152
Volledig restitueerbaar voor vr 8 dec.
Orbitz.com
PricelineUS$Ā 160
Beoordeeld op 23 januari 2022

Het goede:
- Uitstekende uitvalsbasis om in de mooie omgeving te lopen en te fietsen!
- Erg goed eten in het restaurant, traditioneel Frans, prijs is iets aan de hoge kant.
- Erg attent en prettig personeel, zeer goed!
- Goede Wifi dekking en geen streaming issues
- Oppervlakte van de Junior Suite is ruim genoeg
- Voor januari niet geschikt, maar de tuin en buitengelegenheden zien er aantrekkelijk uit.

Het slechte:
- Het hotel is gedateerd.
- De junior suite was erg donker, somber, niet aantrekkelijk en erg onhandig ingericht.
- Oncomfortabele zit/bedbank in de kamer. Niet om lekker op te zitten.
- Het TV-tje hangt aan een beugel in deur tussen slaapkamer en huiskamer, bijzonder onhandig! Enkel Belgische zenders overigens. Neem een Chromecast oid mee.
- De bedden, er wordt geadverteerd met een 1 groot bed, je krijgt er 2 bedden op wieltjes apart opgemaakt. Super ongezellig.
- De bedden zijn uitermate zacht en slap, doorgelegen?
- Veel te weinig en niet juist opgestelde verlichting

Het is echt geen ramp, maar zeker ook geen plek om samen iets te gaan vieren....

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 8 januari 2022 via mobiele applicatie

We verbleven hier 1 nachtje op doortocht naar Duitsland.
Aangenaam hotel en vriendelijk personeel.

Minpuntjes:
- ik vermoed enkel glas, heel veel lawaai op de kamer van buiten en vanmorgen de gang.
- bed en kussens niet comfortabel
- mooie kamer maar verouderde badkamer
- geen washandjes

Pluspunten:
- mooi hotel met ruime parking
- heel vriendelijk personeel
- prijzig maar lekker en verzorgd ontbijt

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 25 oktober 2020 via mobiele applicatie

We hadden hier een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. Het hotel krijgt een ster minder dan het restaurant. Het personeel is heel vriendelijk en de kamer en badkamer gezellig ingericht en perfect schoon. Alleen liggen de bedden enorm slecht, en was er redelijk veel lawaai (gebabballen ergens binnen of buiten?) tot na 2u s'nachts waardoor we heel slecht geslapen hebben. Het ontbijt was daarna wel weer tiptop in orde. Veel keuze, en alles werd aan tafel gebracht met de nieuwe maatregelen.

Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 4 augustus 2020

NOT CORONA PROOF - NOT FRIENDLY HOTEL
werknemers dragen hun mondmaskers verkeerd of zelfs niet. Dit getuigt van geen respect tegenover de gasten.
zƩƩr onvriendelijke ontvangst in het hotel. Gereserveerd om 20u00 voor het eten. Bij het inchecken kregen we het volgende te horen: " eten is om 18u30 - 19u30 - om 19u30 ten laatste zit u aan tafel". Echt ongehoord voor een hotel/restaurant van deze klasse. Bij vraag naar een minibar (tocht van 14 km gedaan en dorst!) werd ik beken of ik de vreemdste vraag ooit stelde. Bij het uitchecken was het louter ontvangen en niet vragen of alles in orde was

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 25 november 2019 via mobiele applicatie

Elke keer is het eten top. Voor ons zelfs een Michelinster waardig! De bediening en eigenaars zijn allemaal supervriendelijk en gemoedelijk. Het ontbijt is ook zeer lekker.
Gezien er niets op aan te merken valt, hebben we ineens weeral een verblijf geboekt.

Datum van verblijf: november 2019