Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
28 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 332
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 331
Aanbieding bekijken
Melia.com
US$ 328
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 331
PricelineUS$ 329
HurbUS$ 335
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.675)
Beoordelingen filteren
2.675 resultaten
Waardering van reizigers
1.237
896
343
109
90
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.237
896
343
109
90
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.675 beoordelingen
Beoordeeld op 21 september 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben een goed verblijf gehad! Mooie zwembaden, veel ligbedden verspreid over de hele tuin. Ontbijt was zeer uitgebreid, lekker!
De kamer was niet heel ruim maar prima verder. Jammer dat je geen thee/koffie kan zetten. Wel een koelkastje, kluisje. Badkamer was oké, wel werd het snel nat tijdens het douchen buiten het douchescherm en kon onze deur niet goed dicht.
Het "vip-gebeuren" mag van mij achterwege blijven. Merkte er niet veel van hoor, maar bijvoorbeeld jammer dat het dakterras alleen vrij toegankelijk is na 18.00 en anders betaald moet. Ook de luxe bedden aan het zwembad kostten geld, zonde want er werd nauwelijks gebruik van gemaakt. Of maak het wat goedkoper...
Verder top locatie! En ideaal, want groot parkeerterrein voor je huurauto!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Sasaholiday_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GEX_TeamSBHI, Director de Relaciones con Clientes van Sol Beach House Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2019
Google-vertaling

Dear guest,

We thank you for your preference in selecting Sol Beach House Ibiza to spend your holidays as well as for taking the time to send us your valuable feedback on your recent experience in our hotel.

It is a pleasure to read that we were able to exceed your expectation in some areas, like the breakfast and pool and that our facilities were what you expected. On the other hand, in relation to the coffee maker facilities, we would like of clarify that this service is available under request and the supplement for this and its refill every day would be 10€ per day.

We hope to have the opportunity to welcome you soon again in your beach house.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019 via mobiele applicatie

Na 3 jaar hebben we dit Hotel wederom bezocht voor een mini-break van 6 dagen.
Ten opzichte van de vorige keer is er een zeer Hip dakterras bijgekomen met fraai uitzicht( vooral in de avond ) en zwembad wat alleen te bereiken is via een ver weg gelegen lift ( die ook niet duidelijk is aangegeven ).
Kamers hebben of zwembadzicht ( met zeezicht ) of zeezicht met uitzicht op tuin wat wij gekozen hadden en rustiger vonden. Kamers zijn niet al te royaal en hebben ook geen optie koffie-of thee te maken, echter hebben wel een mini koelkast staan.
Daarnaast erg schoon. Matrassen zijn keihard maar door het vragen van een matrastopper konden we erge rugpijn voorkomen.
Zwembad is top, evenals ontbijt. wat ook buiten genoten kan worden op fraai en royaal terras. Onze indruk was echter dat personeel zijn werk deed maar wel in een erg rustig tempo zonder extra inspanning te willen doen het de gasten extra naar de zin te maken, tenzij je een duur VIP arrangement had geboekt.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank PetervdR-NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GEX_TeamSBHI, Director de Relaciones con Clientes van Sol Beach House Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2019
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you so much for choosing again Sol Beach House Ibiza to spend some days to rest and relax as well as for taking some minutes to share your review.
We are glad to know that the view and the breakfast were nice for you, and if the hotel in overall was satisfactory, we assure you that we work hard in order to meet all your expectations and react to all your petitions, for that reason, we regret if your perception was that we do not care about all clients, due to for us, all of you are the most important pillar in this hotel. After reading your comments, we have sent to all staff your review and we hope to have another opportunity to welcome you back at your beach house… We will try to show you that the passion we feel for the hospitality is real.
Do not hesitate to contact us if you need something as all of us remain at your full disposal.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2019

Zeer mooi hotel,vriendelijke mensen,zeer goed ontbijt,waren daar met groep voor 5 dagen en hebben niet veel tijd besteed in het hotel,daar nooit gegeten voor diner of zo.
Veel teveel dikkenekkerij naar mijn gedacht,ik voelde mij daar echt niet thuis.
Zulke grote bedden rond het zwembad met een hemel boven je hoofd,huren per dag 50 euro met een fles cava erbij,echt niet mijn ding,dan op andere plaatsen aan de overkant zwembad,zetels enkel voor vips.
De drank aan de bar was goed geprijsd,4 euro koffie of bier,cola,mojito 9 euro,rond het hotel eigenlijk niks te doen,maar was niet ver naar de jachthaven van Santa Eulalia die echt wel een mooi en proper plaatsje is met een mooie jachthaven.
Gelukkig waren we meestal weg met onze groep van ongeveer 20 koppels ibiza verkennen.
Ik was daar al in de Don Carlos en dat beviel mij veel meer,ook wel prijzig maar was all in en adults only,zalig.

Kamertip: Kijk elk heeft zijn gedacht over bepaalde hotels,we waren er niet veel maar,voor die prijs zijn er betere en meer gezellige hotels in ibiza,
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Ronny C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GEX_TeamSBHI, Director de Relaciones con Clientes van Sol Beach House Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2019
Google-vertaling

DEar Ronny C,

Thank you so much for choosing Sol Beach House Ibiza to spend your so deserved holidays and take some days to rest and relax as well as for taking some minutes of your time to share with us your experience.
We are glad to know that some services were satisfactory, however, we are sorry if you felt that the hotel was not for you, because all of us try to deliver a great service for all of you and our services are focused for all targets.
We would love to have another opportunity to welcome you back at your beach house and in this way to get your total satisfaction.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2019

Een paar dagen in dit hotel verbleven.
Zeer goed en net hotel.
Prima ontbijt in buffetvorm met live cooking.
Mooi dakterras met zwembad (aanrader! )
Prima loopafstand naar de boulevard ongeveer 10 min lopen.
Voldoende ligbedden bij de verschillende zwembaden.

Kamertip: Zeezicht is aan de achterkant
Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ralph E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GEX_TeamSBHI, Director de Relaciones con Clientes van Sol Beach House Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2019
Google-vertaling

Dear guest,
We would like to express our gratitude for taking some minutes to share your review and for choosing Sol Beach House Ibiza to spend your holidays.
We are really glad to know that the room, facilities and breakfast service were what you expected.
We hope to welcome you back at your beach house…
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2019 via mobiele applicatie

We verblijven hier met vrienden. Het weer valt heel erg tegen, helaas is het geel erg koud, regen en veel wind. We ragen extra dekens voor ‘s nachts en dat is meteen in orde. We hebben het verder in het hotel overal frisjes...
Het ontbijt is MEGA uitgebreid en heel erg goed!
Zeker voor herhaling vatbaar :-)

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Nellytrips
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GEX_TeamSBHI, Director de Relaciones con Clientes van Sol Beach House Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2019
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you so much for choosing Sol Beach House Ibiza to spend your so deserved holidays and take some days to rest and relax. Also, we would like to express our gratitude for sharing your review with us.

We are happy to know that the breakfast and the hotel in overall, were satisfactory for you, on the other hand, we regret the low temperatures in Ibiza during these days, certainly they were unexpected.

We hope to have another opportunity to welcome you back, therefore to have another opportunity to enjoy the facilities of the hotel and your house on the beach.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken