Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk restaurantje aan baai”
Beoordeling van Pura Vida Beach Restaurant

Pura Vida Beach Restaurant
Geclassificeerd als nr. 69 van 310 Restaurants in Santa Eulalia del Río
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 14 US$ - 59 US$
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke wat kleinere plek waar we wel eens naar het strand gaan en hapje eten (lunch), zo ook dit jaar. Eten is ok, maar moet je niet teveel van verwachten. Veel mensen met kleine kinderen komen hier graag, dus de hamburgers gaan hard zeg maar.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Harry E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (251)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 251 beoordelingen

12 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Prettig en gezellig restaurant. Rustige, aandachtige bediening en lekkere gerechten. Kindvriendelijk en gelegen aan een mooi, rustig zandstrand. Het was er toen wij er waren redelijk rustig. Ze verdienen meer gasten was mijn gevoel, want dit is een leuke en aangename plek om te eten.

Datum van bezoek: juli 2021
2  Bedank 8ivof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten is lekker, leuk uitzicht. Bediening is helaas erbarmelijk: veel lawaai aan de buitentoog, smeken om te kunnen bestellen, eten wordt gebracht terwijl je nog met aperitief en hapje bezig bent. Jammer, want hier valt veel meer uit te halen. Wetende dat dit geen goedkope plek is om te eten, was de ontgoocheling dan ook groot…

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank aeneas1232015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek en wat lekker gegeten. Zo rust gevend aan een kleine baai. Vriendelijk personeel en in een woord gewoon T O P

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Bosoesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren hier voor de lunch. Wat een fantastisch restaurant is dit!
De lekkerste tonijntartaar ooit gegeten. En de mosselen en venusschelpen waren ook top, je proeft de zee. Als hoofdgerecht de zeebaars in zoutkorst met daarbij een salade van tomaten en aardappeltjes met piementos de padron en ui gegrild. Heerlijk!!! Hele vriendelijk bediening.
De locatie is ook super mooi aan het strand met uitzicht over de baai. We hadden ons geen betere laatste lunch kunnen bedenken.

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank Mobile618263
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pura Vida Beach Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Santa Eulalia del Río, Ibiza
 

In Pura Vida Beach Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.