Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige locatie met zalig eten!”
Beoordeling van Restaurante Sa Finca

Restaurante Sa Finca
Reserveer een tafel
2
vr 24/9
20:00
Geclassificeerd als nr. 3 van 309 Restaurants in Santa Eulalia del Río
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 35 US$ - 59 US$
Keukens: Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Bezorgen, Reserveringen
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie! Lekker eten en zeer vriendelijk personeel! De moeite! Voor herhaling vatbaar! Zeker doen! Groetjes

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 19ferdis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.120)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.120 beoordelingen

16 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtige avond gehad. De eigenaresse gaf ons een vriendelijke ontvangst, wij leerden later dat zij ook enkele woorden Nederlands sprak.
De ervaring begon met het prachtige uitzicht dat je had op de bovenverdieping. We konden in de avond genieten van een prachtige zonsondergang.
De maaltijden waren heerlijk en groot. Het is niet mogelijk om met honger buiten te komen! Wij vinden het alvast een topper!

Als je in Ibiza verblijft is een bezoek aan dit restaurant zeker een must.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank shelltraveller5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2021 beoordeeld

Naar jaarlijkse gewoonte opnieuw bij Sophie & Eric gaan eten in Sa Finca. Eerlijke keuken en lekker gegeten opnieuw. Zicht is fenomenaal mooi over de baai van Santa Eulalia.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank wouterb1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst in een prachtige setting net buiten de gezellige drukte van Santa Eulalia. Juiste porties, mooi gepresenteerd en correct wijnadvies. Als Spanjaard ga je laat tafelen, maar hier is dat misschien zonde want na 8u mis je de mooie zonsondergang. Absoluut een aanrader, al was het maar om de gedreven gastvrouw aan het werk te zien. Dikke pluim voor Restaurante sa finca!

Datum van bezoek: juli 2021
1  Bedank kathleendaniels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren ongelooflijk verrast door het prachtige uitzicht!
Het eten was ook zeer lekker! Mijn vriend bestelde krokodil voor €24 en ikzelf nam zeebaars voor €17. De porties waren niet heel groot, maar hierdoor konden we nog genieten van een nagerecht. De prijzen vallen hier reuze mee en je ontsnapt hier echt aan de drukte. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank lizeboiten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Sa Finca bekeken, bekeken ook

 
Santa Eulalia del Río, Ibiza
 

In Restaurante Sa Finca geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.