Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
156 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26/06/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
155 US$
Aanbieding bekijken
Trip.com
165 US$
135 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com155 US$
Priceline156 US$
travelup.com165 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.746)
Beoordelingen filteren
2.746 resultaten
Waardering van reizigers
1.133
1.014
400
108
91
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.133
1.014
400
108
91
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.746 beoordelingen
Beoordeeld op 14 oktober 2019

Het ontbijt was zeer uitgebreid, uitstekend
De locatie perfect: via een prachtig groen park met palmbomen kom je direct op het strand.
mooi groot zwembad in park. Strand met parasols en gratis ligstoelen achter hotel.
Via een houten loopbrug loop je in 5 minuten naar een prachtig rotsstrand waar in de rotsen een restaurant gemaakt is.
Verder nog enkele leuke eetgelegenheden langs de houten loopbrug.

Kamertip: wij zaten op de hoek, ik geloof oostkant en hadden toch nog een uitzicht op de zee
Datum van verblijf: oktober 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Destination589670
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Excursion51602871299, Manager van Pestana Dom Joao II Beach & Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Guest "Destination589670",

Thank you very much for your excellent comments on Tripadvisor.

Your opinion is very important to the Pestana Dom João II Hotel and to other guests that consider a trip to the Algarve.

We hope to have the opportunity to welcome you again in a near future.

Sunny regards from Portugal,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Plus: Mooie ligging bij het strand. Uitstekend ontbijt. Grote, rustige kamers. Bijzonder schoon. Fijn personeel
Min: Wat gedateerd. Hoop leegstand in de nabijheid rond het Torralta complex geeft wat desolate indruk
Alvor is op loopafstand en heeft zijn charme weten te behouden, ondanks de vele toeristen.

Datum van verblijf: mei 2019
Bedank triplebirdie777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Excursion51602871299, Manager van Pestana Dom Joao II Beach & Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019
Google-vertaling

Dear Guest "triplebirdie777",

Thank you very much for your rating and comments about your recent stay at Pestana Hotel Dom João II.

We are very happy to know you had a good stay with us. Thank you very much for all of your constructive feedback and suggestions, the real opinion from our dear Guests is really important to us.

We hope to a have an opportunity to see you again in a not too distant future.

With our Best Regards,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2019

Wij waren in Pestana Dom Joao II voor 11 dagen. OK, het hotel mag hier en daar wat opgeknapt worden, maar waar het om gaat: service, kwaliteit, goede kamers en uitgebreid ontbijt; dat is allemaal fantastisch. Pestana is sowieso een prima hotelketen en ook dit hotel heeft ons weer niet teleurgesteld. Bijzonder vriendelijke medewerkers en heerlijk schone kamers. Prima prijskwaliteit-verhouding dus een absolute aanrader!

Kamertip: Bovenste etage voor het mooiste uitzicht en boek een kamer met zeezicht!
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 60G1958
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Excursion51602871299, Manager van Pestana Dom Joao II Beach & Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest "60G1958",

Thank you very much for your excellent rating and comment about your recent Stay at Pestana Hotel Dom João II.

We are happy to know you enjoyed our Hotel, services, facilities and Staff. Our daily goal is provide excellent memories to our dear Guests. You can believe, nothing is more important to us than the satisfaction of our Guests.

Let me take this opportunity to give you a good new: we are already preparing carefully the refurbishment to our Hotel in a near future.

Thank you for all of your kind words.

We are waiting for you to another experience with us.

With our Best Regards,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2018

Erg druk in het hotel , af en toe geen tafel bij het ontbijt, een van de 2 liften die niet werkte, te weinig ruimte op het parkeer terrein, alles was een beetje versleten zo als vloerbedekking etc etc. Het hotel moet nodig gerenoveerd worden.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Leo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Excursion51602871299, Manager van Pestana Dom Joao II Beach & Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2018
Google-vertaling

Lieber Gast "Leo S",

Thank you for taking the time to give us your feedback on your stay with us.

We apologize for any inconvenient caused and would very much like to be able to have you back in our hotel in order to change the negative impression you have.

Should you consider a trip to the hotel, please let us know directly, so that we do not spare any efforts in order to make you feel at welcome and at home.

Looking forward to your contact

Kindest regards,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2018

het was een fijn hotel,ruime kamer, mooi uitzicht!We hebben ons prima vermaakt,eten was ook prima,alleen als ik dan een ieniminie minpuntje kan bedenken is dat s'avonds bij,na het diner de koffieapparaten uitstonden die smorgens bij het ontbijt wel aanstonden!!

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Pestana Hotel Group
Bedank awvaartjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_DJoaoII, Gestor van Pestana Dom Joao II Beach & Golf Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest "awvaartjes",

Thank you very much for your excellent comments on Tripadvisor.

Your opinion is very important to the Pestana Hotel Dom João Il and to other guests that consider a trip to the Algarve.

Let me inform you that our coffee machines inside the restaurant are only in operation during restaurant service. During or after dinner, if you want a coffee, you should ask our waiter.

We hope to have the opportunity to welcome you again in a near future.

Sunny regards from Portugal,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken