Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (201)
Beoordelingen filteren
201 resultaten
Waardering van reizigers
122
61
10
4
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
122
61
10
4
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 201 beoordelingen
Beoordeeld op 22 oktober 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk appartement, alles was heel schoon. De bedden sliepen fijn en de keuken was goed uitgerust. Van 's avonds 22:00 tot 's ochtends 08:00 moet het stil zijn maar ik heb überhaupt geen herrie gehoord. Prima keuze voor hoogsensitieve personen.
Ook heel fijn zijn de wasmachines (inclusief waspoeder) en drogers.
Vriendelijk personeel.
Echt een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank amber4amber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cornelia H, Geschäftsführer van Gemuender Ferienpark Salzberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2020

Bedankt voor de goede recensie!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 maart 2019

Het Ferienpark bestaat uit meerdere appartementen gebouwen. Wij zaten in 365, prachtig geupdated, voor 4 personen, alles erop en eraan. Goede keuken met afwasmachine, goede bedden. Appartement kijkt uit over de heuvels, en heeft een groot balkon. In het hoofdgebouw is een sauna, fitness en was en droog machine, gratis te gebruiken. Gmündt zelf is een klein dorpje, niet veel te beleven, maar je kan er heel veel wandelen.er is een supermarket Netto, geopend vanaf 1 april van 7-10 . Het Gmünder bierhause is een aanrader om te eten. Vanaf Gmündt kan je naar Keulen, monschau, en Mönchengladbach.

Kamertip: Vraag een appartement op de 2e of 3e ( hoger is er niet), vanwege het uitzicht
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank CarlaH1248
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cornelia H, Manager van Gemuender Ferienpark Salzberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2019
Google-vertaling

Thank you for your great feedback! There is so much to do and to see in this region, that you probably haven't seen everything, yet. So, we are looking forward to your next visit!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2019

De meest complete keukenuitrusting die je maar kunt bedenken.
Alles was van prima kwaliteit en in ruime mate aanwezig.
Een aparte ruimte voor de fietsen, gratie prima WIFI, zelfs Nederlandse radio en t.v.
Enige nadeel : door de hoogteligging heb je wel een elektrische fiets nodig.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met RCI
1  Bedank Schuiling44
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cornelia H, Manager van Gemuender Ferienpark Salzberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2019
Google-vertaling

Thank you for your great review! You are right that an electric bicycle makes the way up the hill to our place easier. If you don't bring your own, you may rent some at the tourist information in town.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2018 via mobiele applicatie

1 slaapkamer appartement voor vier personen. Nettjes en zeer volledige keuken. Je kunt direct het natuur gebied van de eiffel in wandelen.
Top.
Gezellige dorpjes met goede restaurant mogelijkheden.
Gemund in de eiffel is de moeite waard.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Frits K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cornelia H, Manager van Gemuender Ferienpark Salzberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2018
Google-vertaling

Thank you very much for postive review. We are happy to hear that you like Gemünd and our resort.

Veel groeten uit Duitsland

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2018 via mobiele applicatie

We waren een week in het verblijf begin augustus.
Na een vlotte incheck, wel pas mogelijk om 16u, ontdekten we een ruim en zeer net appartement.
Alles is aanwezig, ook een vaatwasser .
Verse handdoeken zijn dagelijks ter beschikking aan de receptie, alsook toiletpapier .
De wasmachines zijn gratis ter beschikking in het gebouw van de receptie.
Voor minder personen is appartement 122 een aanrader, geen enkele trap en parking aan je voordeur.
In deze residentiële buurt op de heuvel is er één restaurant voor ontbijt en diner . Dit restaurant Haus Salzberg geeft 10% korting voor gasten van het Ferienpark.
Voor andere restaurants en winkels moet je de heuvel af en is een auto in feite vereist.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank geertd434
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cornelia H, Manager van Gemuender Ferienpark Salzberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2018
Google-vertaling

Wir bedanken uns ganz herzlich für Ihre netten Kommentare und hoffen Sie kommen uns bald wieder besuchen.
Herzliche Grüße

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken