Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eenvoudig en lekker!”
Beoordeling van Cafe Thelen

Cafe Thelen
Geclassificeerd als nr. 18 van 51 Restaurants in Monschau
Keukens: Duits
Gegevens restaurant
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een lange wandeling van 5,5 uur strijk ik me neer bij de de eerste de beste drink/eetgelegenheid. Ik bestel een Weissen bier met een Snitzel Wiener Art met friet en een frisse salade.

De salade komt snel en zelfs voor het bier? De snitzel en m’n bier volgen snel. Allemaal niets bijzonders en dat betekent juist goed. Eenvoudig en lekker gegeten.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank ginod69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (53)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 53 beoordelingen

24 november 2019 beoordeeld

Na bezoek aan stadje Monschau hier neergestreken om nog hapje te eten voor de thuisreis. Bij binnenwandelen van Monschau hadden we al gezien dat je hier Forel kon krijgen en dat hebben we de gehele wandeling verder onthouden.
Bediening is vriendelijk en vlot. Eten was prima, sfeer is, zoals anderen dat ook zeggen, wat oudbollig, maar gewoon prettig.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DouglasB319
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een redelijk ouderwets maar leuk café. Flexibele inrichting en fijn personeel. Zomaar een plek voor een feest.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank PYURE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kun je terecht voor een voordelig ontbijt, lekkere lunch en prima diner. De bediening is hier zeer goed. Er is heerlijke taart en de koffie en cappuccino zijn uitstekend. Ook hebben ze hier een erg goede Riesling wijn uit de Moezel. Kortom genieten in een authentiek ingericht café restaurant aan de poort van het centrum van Monschau!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Meindert1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Erg lekker gegeten binnen echt Duitse oudbolligheid maar buiten gezellig druk.Goed en goedkoop eten en drinken.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank pleziervoorop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Thelen bekeken, bekeken ook

Monschau, Noord-Rijnland-Westfalen
Monschau, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Monschau, Noord-Rijnland-Westfalen
Monschau, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In Cafe Thelen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding