Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (192)
Beoordelingen filteren
192 resultaten
Waardering van reizigers
177
14
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
177
14
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 192 beoordelingen
Beoordeeld op 10 januari 2020 via mobiele applicatie

Mooie, schone en ruime kamers.
In het gemeenschappelijke gedeelte zijn gekoelde dranken en snacks te vinden, op de kamer staat er een koffieapparaat.
Mandje met basis toiletspullen en badslippers aanwezig.
Verzorgd ontbijt met een eitje naar keuze.
Wandelafstand van Phantasialand.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CaroMDB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2019

Zeer rustige overnachting met uitstekend ontbijt en keukenfaciliteiten zoals gekoelde dranken en koffieautomaat ter beschikking. Phantasialand ligt op minder dan 1 km. In de omgeving zijn enkele restaurants aanwezig.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank KDC-FS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2019

Ontzettend mooie, schone en ruime kamers. Elke kamer heeft zijn eigen voordeur, waardoor je niks hoort als andere gasten komen.
Prachtige kamer, mooi in rustige kleuren gestyled. Goede bedden, en voldoende mogelijkheden om spullen of kleding op te bergen.
Zeer ruime en mooie badkamer met fijne douche. Er was o.a. ook een fohn en vergrootspiegel aanwezig.
Er stond ook een koffiezetapparaat op de kamer.
Ontbijt was prima. Verse broodjes, sapjes, div. hartige en zoet broodbeleg. Je mocht zelfs kiezen hoe je je eitje wilde, gekookt, gebakken of roerei.
S'avonds kon je gerust koffie of thee in de ontbijtkamer pakken.
Auto kun je voor de deur kwijt.
Simone, de eigenaresse is een ontzettend lieve en behulpzame vrouw. Zo kon ze veel tips geven over bijvoorbeeld een goed restaurant voor schnitzels in de buurt.
Er is een bel in de ontbijtzaal, als je belt komt Simone gelijk.
Na 10 minuten lopen sta je voor de ingang van Phantasialand, ideaal.
Dat deze B & B in de top 10 van Duitsland staat is niet meer dan logisch. Nog nooit een B & B van zo'n hoog niveau bezocht.
Een dikke 10 waard !!

Kamertip: Alles is top.
Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MNJHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2018 via mobiele applicatie

Aangename b&b, weg van alles en toch dichtbij. Ideaal voor een bezoek aan Phantasialand (13min wandelafstand), niet ver van Keulen of ideaal gelegen voor een wandeling dichtbij.
Prijs/kwaliteit top!
Heel vriendelijke uitbaatster, die weet hoe ze gasten moet ontvangen en je toch alle privacy gunt.
Check in is tussen 16h en 18h, maar ze zijn soepeler als het ook lukt met hun privéleven.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Timso87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zeer goed en verzorgd, met een goed ontbijt.
Vriendelijke mensen die behulpzaam zijn. Geven een goed advies waar je kan eten in Brühl. Zeker een aanrader dat op loopafstand van Phantasialand ligt. Ook voor meerdere dagen een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank hvanbrakel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simone B, Inhaber van Haus am See B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words. It was a pleasure having you :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken