Het is een rustig en goed hotel met grote kamers. Het ontvangst was goed maar de eigenares had wel in een citroen gebeten. Het restaurant was ronduit slecht, mise en bouche was niet te eten. Voorgerecht gamba's met appelsien en beschuit, de gamba's waren melig geworden van te lang op het vuur te staan en de combinatie was geen hoogvlieger. Hoofdgerecht 1: kabeljauw (op de kaart stond lotte maar dat was er niet) met puree en erwtjes, de kabeljauw was zo ver doorbakken dat hij zo taai was als een schoenzool (als ik dit thuis zou voorhebben kap ik hem weg). Hoofdgerecht 2: eend met champignons en puree, de eend was te hard gebakken en taai. Nagerecht was banaan met chocolade tot babyvoeding gepureerd met daaronder een stukje speculaas, dit alles overgoten met citroendressing. Het nagerecht dreef in een plasje water dat deed vermoeden dat het rechtstreeks uit de diepvries kwam. Als je voor dit menu 54€ betaald (wel met aangepaste wijnen) dan is dit toch een beetje veel.