Mijn partner en ik hebben 3 nachten in dit hotel gelogeerd. Onze kamer was zeer ruim, met een apart toilet in een hal en een grote ruime badkamer met bubbelbad en douche. De kamer was redelijk schoon hoewel er wel flinke stofvlokken tevoorschijn werden geblazen toen we de ramen tegen elkaar open hadden gezet vanwege de warmte. Dat mocht echt wel beter schoongemaakt worden! De inrichting van de kamer zou overigens best een oppeppertje kunnen gebruiken om het wat eigentijdser te maken. Wat mij vooral tegenviel was de staat van de met glas overdekte gang van het ene naar het andere gebouw. Het hotel bestaat uit twee aparte gebouwen verbonden door een gang die door de tuin loopt. Vieze vloerbedekking op de trapjes, hier en daar waterschade en ramen met condens en viezigheid tussen het dubbele glas. Heel jammer wan het haalt het hotel omlaag.
Het restaurantgedeelte daarentegen was erg mooi en zag er zeer eigentijds uit evenals de gigantische moderne keuken. Er is hier heel goed te zien waar de prioriteit ligt!
We hebben hier twee avonden gedineerd en dat was echt fantastisch. Heerlijke verrassende gerechten zoals groene asperges met chorizo en canard a l'orange geserveerd met peperkoek. Heerlijk! Daarbij serveerde men heerlijk bijpassende wijnen.
Samenvattend: hotel redelijk, wel goede bedden, ontbijt goed, diner fantastisch, wijnen heerlijk, bediening en service in orde en de prijzen passend.
Daarom 4 sterren, 3 voor het hotel, 5 voor het eten, gemiddeld 4.Meer
- Gratis wifi