Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekker”
Beoordeling van 't Torentje

't Torentje
Geclassificeerd als nr. 9 van 53 Restaurants in Veurne
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 26 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
6 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten met twee gezinnen en jonge kinderen na een bezoekje plopsaland.
Heel lekkere steak gegeten. De pasta san fransisco heeft ook gesmaakt. Menu veel opties voor de kinderen.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank decuyper_n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (124)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 124 beoordelingen

12 oktober 2018 beoordeeld

Hier krijg je waar voor je geld, de porties zijn heel ruim. Enkel als je hele grote honger hebt kan je een voorgerecht bestellen want normaal krijg je het niet op. De bediening is er correct en vriendelijk. De suggesties zijn heerlijk.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank VandenabeeleM2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige zaak met overdekt terras.mooi zicht over de grote markt.
We aten beiden een salade van het huis en die smaakte ons erg goed. Het was een hele ruime portie.
Enig nadeel van deze zaak is dat het toilet op de eerste verdieping is. Maar ze zijn wel erg proper

Datum van bezoek: september 2018
Bedank ulenaersm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld

Prima adresje op de markt van Veurne. Leuk, groot terras op warme dagen en vriendelijke bediening. Menukaart voor elk wat wils. Vispannetje was zeer lekker.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JanScheers1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een spaghetti en garnaalkroketjes als middagmaal.
Lekker, eerlijk en verzorgd.
Vriendelijke bediening.
Toppertje!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank mariekewilly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Torentje bekeken, bekeken ook

Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
Veurne, West-Vlaanderen
 

In 't Torentje geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding