Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topchef ”
Beoordeling van Restaurant lowie

Restaurant lowie
Geclassificeerd als nr. 1 van 53 Restaurants in Veurne
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Klassiek restaurant met een moderne toets. Dagverse huisbereide keuken met seizoensgebonden toppers en het beste uit de Noordzee. sfeervol interieur en familaire bediening.
3 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker en zeer vriendelijke bediening we zullen er zeker nog gaan amaai top zeer lekkere garnaalkroket

Datum van bezoek: februari 2018
3  Bedank ChristianeL706
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (174)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 174 beoordelingen

3 september 2018 beoordeeld

toprestaurant op de grote markt in Veurne.
Vriendelijke en perfecte service, fijn ontvangst. lekkere tongstrelende hapjes bij het aperitief. Prima en fantastische gerechten in het lunch menu.
Uitstekende wijnkaart en lekkere dranken.
Dit restaurant zit opgeslagen in ons geheugen om nogmaals te bezoeken.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Discover770555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lowie is een restaurant om zeker nog eens terug te komen. We werden zeer vriendelijk onthaald en het eten was zeer lekker. Er is een mooie wijnkaart waar de patron de nodige uitleg bij geeft. Een echte aanrader als je in de buurt bent. Top!

Datum van bezoek: augustus 2018
2  Bedank Hildetallon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2018 beoordeeld

Lowie is een restaurant waar we met een glimlach en met zeer grote voldoening de rekening hebben betaald.
We waren afgegaan op eerdere goede recensies over dit restaurant maar met de nodige reserve omdat beoordelingen niet altijd het correcte plaatje tonen en we geregeld onvoldaan of ontevreden een restaurant hebben verlaten.
Wel, voor resto Lowie zijn al die uitstekende beoordelingen volledig terecht. Alles klopt. Het interieur, het onthaal, de kookkunst van de ladychef, de wijn, de prijs/kwaliteit verhouding. Dit restaurant kan ik dan ook als veeleisende culinaire genieter ten zeerste aanraden.

Datum van bezoek: augustus 2018
3  Bedank Noël K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant serveert heel lekker eten en de presentatie is top. De chef lacy staat in de keuken e' de patron zorgt voor een schitterende ontvangst en de top bediening in de zaal. Ondanks het feit dat we er voor het eerst waren voelden we ons er heel erg thuis, dankzij de vriendelijkheid van de patron. We gaan er zeker terug. EEN ECHTE AANRADER

Datum van bezoek: juni 2018
3  Bedank VandenabeeleM2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant lowie bekeken, bekeken ook

Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
De Panne, West-Vlaanderen
 

In Restaurant lowie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding