Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super - vriendelijke ontvangst -alles top verzorgd”
Beoordeling van 't Hof van de Hemel

't Hof van de Hemel
Reserveer een tafel
2
za 28/5
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 49 Restaurants in Veurne
Keukens: Belgisch
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
7 augustus 2021 beoordeeld

Superervaring
hartelijke ontvangst - vriendelijke en vlotte bediening - verzorgde gerechten , alles in superlatieven hier

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Groenendijkjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (339)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 339 beoordelingen

1 augustus 2021 beoordeeld

Deze zaak bezocht om de bier specialiteiten eens te kunnen bekijken, daarom ook de trein genomen aangezien het slechts 700m van het station is.
Vriendelijke ontvangst met een gezellig plekje aan het raam. Getwijfelfd om het menu te nemen maar vond het iets te prijzig voor hetgeen je kan krijgen. Ook de bieren zijn zeker niet goedkoop maar misschien heeft dit meer te maken met het toeristisch karakter van de streek. Voorgerecht was simpel geserveerd en als hoofdgerecht hadden we de specialiteit van het huis gekozen, het stoofvlees. Dit alles was lekker maar bij beide gerechten kregen we dezelfde groentjes (salade en een halve tomaat). Telkens een aangepast biertje zelf gekozen en dit met een korte uitleg van de bazin.
Is deze plaats de moeite om eens te stoppen? Ja zou ik zeggen maar dan meer voor het bier dan voor het eten.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bart D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2021 beoordeeld

Via onze airB&B kwamen we hier terecht. Gezellig, smaakvol ingericht interieur. Heel lekker stoofvlees klaargemaakt met St Bernardusbier. Martine, biersommelier helpt je het gepaste biertje kiezen. Hier komen we zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank evy2908
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2021 beoordeeld

Na een weekendje aan zee toevallig hier in Veunre beland.
Supervriendelijke bediening en heerlijke keuken. Beperkte keuze waardoor elk gerechtje overheerlijk bereid werd.
Heerlijke Belgische keuken in een zeer authentiek gezellig kader.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank filipgo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2021 beoordeeld

Super aanrader: heel gezellige inrichting, super vriendelijk personeel, geweldig lekker gegeten . Zeer centraal gelegen... hier komen we zeker terug.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank colette v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Hof van de Hemel bekeken, bekeken ook

Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
Booitshoeke, West-Vlaanderen
 

In 't Hof van de Hemel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.