Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig BierRestaurant met relaxte sfeer ”
Beoordeling van 't Hof van de Hemel

't Hof van de Hemel
Een tafel reserveren
ma 22/4
20:00
2
Geclassificeerd als nr. 2 van 54 Restaurants in Veurne
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
28 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede steaks in een relaxte sfeer. De bediening maakt graag een praatje en weet bij elk gerecht een heerlijk en bijpassend biertje. Aanrader!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Barry S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (278)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 278 beoordelingen

3 februari 2019 beoordeeld

Ik was verrast toen ik de bierkaart zag. Ook kregen we van de uitbaatster de nodige suggesties om het bier te kiezen bij onze maaltijd. Het was leuk om een stille nacht te kunnen drinken

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Maurice En Anne... C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie


Spijtig,mooi interieur...moka,..jongejenever
2.80...mokka
9.00...jonge jenever...!!!!!!!!!!!##
Veel té duur...Nooit meer

Datum van bezoek: januari 2019
1  Bedank 775bennysmet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een middag met 8 man gaan eten in dit mooie historische pand. Vriendelijke ontvangst, ruime keuze voor apero en een echte hemel voor de mannen ( bier-lovers ). Bijhorende hapjes ook heel lekker. We kozen voor het menuutje ( enkelen enkel voor hoofdschotel ) en gingen echt niet met honger weg . Heerlijk gegeten, op grootmoeders wijze en dat bijgestaan door Martine die de mannen aan het juiste bier hielp. Een adresje om te onthouden, ook als je gewoon een biertje wil drinken ( of de overheerlijke Veurnse meringuetaart wil proeven ).
Wij komen weer!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 862and
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2018 beoordeeld

We waren met een gezelschap van 10 man, Uitstekend gegeten en een heel passend bierarrangement bij de verschillende gerechten. Martine wist mooi te vertellen over de verschillende bieren!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jeroen K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Hof van de Hemel bekeken, bekeken ook

Veurne, West-Vlaanderen
Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
 
Veurne, West-Vlaanderen
De Panne, West-Vlaanderen
 

In 't Hof van de Hemel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding