Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (65)
Beoordelingen filteren
65 resultaten
Waardering van reizigers
21
22
16
3
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
21
22
16
3
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 65 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2017 via mobiele applicatie

We vonden dit adres op de site van Plopsaland. De kamers zijn basic en wat verouderd, maar netjes. Let wel op dat het extra bed dat op het appartement wordt gezet als je met 4 bent keihard is! De eigenaar beloofde om er iets aan te doen. Het ontbijt was vers en heel lekker.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank CarolinCristael
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2017

Voor een 2*hotel, krijg je hier veel voor je geld. Koffie en thee op de kamer, tv, free wifi, haardroger, zeep en heerlijk frisse lakens op een zalig bed. Op het ontbijtbuffet staat alles wat je nodig hebt. Lekker brood, verse croissants, verschillende soorten confituur, ontbijtgranen, fruitsap, lekkere koffie,.....
En daar boven op, heel vriendelijk personeel!
Een goede uitvalsbasis voor Plopsaland, de zee en de luchtmachtbasis van Koksijde.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank PeC1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2017 via mobiele applicatie

Hotel is goed gelegen dicht bij het centrum. Werden vriendelijk onthaald. Kamer was aan de sobere kant en vrij krap (wij hadden een kamer onder de nok ) . Groot minpunt is het ontbreken van een douchescherm aan het bad . Ontbijt vrij sober maar lekker .

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank lamoen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2017

Kamers zijn gewoon , maar netjes
Dagelijks Kamer opgeruimd en nieuwe handdoeken
Ontbijt voldoende en zelf gemaakte confituur
Er is een speeltuin voor de kinderen
Men kan er fietsen huren
Vriendelijk ontvangst

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Raphael D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2017 via mobiele applicatie

Wij zijn hier terrecht gekomen met een bongobon. Het hotel verhuurd fietsen. Er is een kunstgalerie en een restaurant en speeltuin.
De kamers zijn zeer basic maar wel schoon. Het ontbijt is uitgebreid en met veel vers gemaakte producten (verse broden en verse marmelade ). Bovendien zijn de eigenaars vriendelijk. Zeker goed voor één of twee overnachtingen nabij de kust.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank MoesekeK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken