“Eten en bediening is top!”
Beoordeling van Kasteel D'Aertrycke

Kasteel D'Aertrycke
Geclassificeerd als nr. 1 van 49 Restaurants in Torhout
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Frans, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Grote groepen
Dineropties: Buffet, Reserveringen
7 augustus 2023 beoordeeld

Eten en bediening is top.
Een aanrader voor iedereen.
Leuke omgeving om na het diner een mooie wandeling te maken.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Sfeer

7 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben op zondag met 9 personen het restaurant bezocht en een plaatsje geboekt in de erker. Alles was top, onthaal, bediening, culinair en natuurlijk de locatie. Enig minpuntje dat het niet rolstoel toegankelijk is.

Datum van bezoek: augustus 2023
26 juli 2023 beoordeeld

Na een vriendelijk onthaal en toewijzing van onze mooi gedekte tafel in de rotonde van het kasteel konden wij met ons vriendengroepje vol verwachting starten met de menu “ Baron De Maere “, een leuk gepresenteerd aperobuffetje bij de Cava waar er rijkelijk van geschonken werd, smaakvolle keuze van voorgerecht en hoofdgerecht inclusief kwaliteitsvolle wijnen, lekkere desserts aan tafel geserveerd bij de koffie met nog een extra dessertbuffetje, ook een Irish koffie of Baileys koffie ontbraken niet, wij allen hebben er super van genoten en die culinaire middag is zeker voor herhaling vatbaar!

19 juli 2023 beoordeeld

Heb willen mijn wederhelft verrassen op haar verjaardag, wel, als het goed is, is het gewoon goed! Service is top, moest ik 110 op 100 kunnen geven, zou ik het ook doen!!! Eten is superlekker, dikke proficiat aan de team van het kasteel, voorbeeld van gastronomisch en professioneel succes!

19 juli 2023 beoordeeld

een echte aanrader! heel lekker eten en gevarieerd, gezellige sfeer en vriendelijke bediening, we komen zeker terug

Reizigers die Kasteel D'Aertrycke bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen

Torhout, West-Vlaanderen

In Kasteel D'Aertrycke geweest? Deel je ervaringen!