Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
114 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/03/21
Expedia.com
113 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04/03/21
FindHotel
119 US$
100 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 19 US$
Hotels.com114 US$
eDreams114 US$
Hurb119 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (319)
Beoordelingen filteren
319 resultaten
Waardering van reizigers
102
156
45
12
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
102
156
45
12
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 319 beoordelingen
Beoordeeld op 25 januari 2020

Hotel Mercure ligt vlakbij een verkeerswissel, je rijdt zo naar Kortrijk of Brugge. Of naar Roeselare natuurlijk. Kamers zijn perfect geïsoleerd. Je hoort niks ook al passeren er honderden auto's in de ochtendspits. Ontbijtbuffet is top. Kamers zijn heel ruim en voorzien van ijskastje en safe. Bedden zijn meer dan ok, zelfs ruime keuze aan hoofdkussens.

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Idaho7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Joke De Jonghe, Reservations Manager van Hotel Mercure Roeselare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2020

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw fijne beoordeling.

Het doet ons plezier dat u helemaal tevreden was met uw verblijf bij ons! Daar doen we het voor. We kijken alvast uit naar uw volgend bezoek aan Roeselare!

Met warme groeten,

Joke De Jonghe, Reservations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2020

Heel mooi trendy hôtel ....alles is er altijd picobello in orde, nette kamers...mooie warme stijl..prachtige Bar/Bistro...en heel lekker restaurant..aanrader.. wok ( heel lekker)..heel vriendelijk en lief personeel..wij zijn er minstens al 10 keer geweest..al meerdere keren voor Beurzen in Roeselare (vakantie beurzen) met een collega
en verschillende keren met mijn man.Heb zelf een b&b in Frankrijk,en vinden het altijd zalig thuis komen in de Mercure..het is zeker niet de laatste keer...een echte aanrader..Dank u voor alles..

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 745brigittel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Joke De Jonghe, Reservations Manager van Hotel Mercure Roeselare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2020

Beste 745Brigittel,

Bedankt voor uw feedback. Het doet ons erg veel plezier dat u ons hotel zo'n aanrader vindt en we hopen u in de toekomst dan ook nog vele keren te mogen ontvangen!

Vriendelijke groeten,

Joke De Jonghe, Reservations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 december 2019 via mobiele applicatie

Wegens zaken hier ruim een week verbleven. Kamers zeer schoon, personeel zeer vriendelijk en correct. Fijn van de gratis minibar. Komen hier zeker weer als we in het (nieuwe) ziekenhuis moeten werken.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank LeovHameren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Joke De Jonghe, Reservations Manager van Hotel Mercure Roeselare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 december 2019

Beste gast
hartelijk bedankt voor deze fijne feedback.

Het doet ons plezier dat u weer genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat alles naar wens was. Ook fijn dat de vriendelijkheid van ons personeel niet onopgemerkt gebleven is!

Ons team dankt u voor het compliment en kijkt alvast uit naar uw volgende bezoek. Met vriendelijke groeten,

Joke De Jonghe, Reservations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2019

Net als de vorige keer hebben we ook dit maal een uitstekend verblijf gehad in het hotel.
We kwamen 's avonds laat toe maar er werd toch nog gezorgd dat we nog een lekkere spaghetti konden eten. Het ontbijt 's morgens was voortreffelijk, alles erop en eraan.
Het personeel is uiterst vriendelijk.

Datum van verblijf: november 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Godelieve K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Joke De Jonghe, Reservations Manager van Hotel Mercure Roeselare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2019

Beste Godelieve,
Bedankt voor uw feedback.

Het verheugt ons dat het avondmaal en het ontbijt u hebben gesmaakt! We lezen met plezier dat u ook deze keer genoten heeft van uw verblijf bij ons. Ons team bedankt u voor het compliment en verwelkomt u graag opnieuw.

Vriendelijke groeten,

Joke De Jonghe, Reservations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 oktober 2019

We hebben geboekt voor een ontbijt deluxe. Vriendelijke ontvangst, beleefd personeel. Het eten was verzorgd en heel lekker maar ik had meer verwacht voor 25€ per persoon. Het was een beetje een ontgoocheling, jammer.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Carolina s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Joke De Jonghe, Reservations Manager van Hotel Mercure Roeselare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2019

Beste Carolina,
bedankt voor uw review.

We zijn heel erg blij dat het ruime ontbijtbuffet u zo gesmaakt heeft en u tevens tevreden was over de vriendelijke bediening van ons personeel. Wij hadden graag gehoord hoe wij ons ontbijt nog kunnen verbeteren. Op die manier kunnen wij onze service perfectioneren. Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf bij ons. Een volgende keer verwelkomen we u heel graag opnieuw!

Hartelijke groeten,

Joke De Jonghe, Reservations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken