Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 71
Volledig restitueerbaar voor zo 3 dec.
Word beloond met One Key
Booking.com
US$ 71
Hotels.com
US$ 71
Volledig restitueerbaar voor zo 3 dec.
Word beloond met One Key
PricelineUS$ 71
Agoda.comUS$ 71
TravelocityUS$ 71
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (184)
Beoordelingen filteren
184 resultaten
Waardering van reizigers
51
81
36
8
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
51
81
36
8
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 184 beoordelingen
Beoordeeld op 26 april 2023

Ontvangst door de dame zeer vriendelijk maar de mannelijke collega van de avondchift was arrogant en onvriendelijk !!! Kamer en ontbijt in orde.Propere badkamer, voor ons door de arrogantie van de man een groot minpunt!

Datum van verblijf: april 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ninneke55
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2022

Hoe druk het ook is opgewekt en mega vriendelijk personeel.Een enorm pluspunt voor dit Hotel. Kamer is niet groot, maar alle faciliteiten aanwezig. Goed bed. Alle dagen een nieuwe verzegelde fles water (geen kraantjeswater) op je kamer. Badkamer is wat klein maar alles was aanwezig inclusief douchezeep, body lotion, douchekapje en haardroger. Douche werkt prima met heerlijk warm water. Eén nadeel als de zon schijnt is het zeer warm op de kamer. Je kunt dit oplossen door een ventilator te vragen bij de receptie.
Het ontbijt is zéér uitgebreid met verse producten. Het wordt ook steeds aangevuld.
Zeer lekkere DE koffie.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 583ansh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juli 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel. Heel lekker ontbijt. Spek en eieren, koffiekoeken van de bakker…Mooie nieuwe ontbijtruimte. Lift en lobby ook vernieuwd.
Uitstekende service van Bayram en Benny. Fijn verblijf om even uit te waaien aan zee. We zullen terugkomen.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 514philippee
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2021

De gastheer Benny leidt het hotel op een voortreffelijke manier. Hoe druk het ook is hij is steeds opgewekt en mega vriendelijk. Dit geldt ook voor de andere personeelsleden die in Excelsior werken. Een enorm pluspunt voor dit Hotel.
Frisse kamer op een hoge verdieping met mooi uitzicht over de duinen en zijdelings zicht op het mooie strand. Kamer is niet groot, maar alle faciliteiten aanwezig. Goed bed. Alle dagen een nieuwe verzegelde fles plat water (geen kraantjeswater) is een pluspunt.
Badkamer zeer klein maar alles was aanwezig inclusief douchezeep, body lotion, douchekapje en haardroger. Douche met warm water werkt prima. Eén nadeel als de zon schijnt is het zeer warm op de kamer.
Het ontbijt is uitgebreid met verse producten. Zeer lekkere koffie.

Kamertip: Kamers aan achterkant frisser in de zomer.
Datum van verblijf: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank DeniseTUI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2021

Dit hotel geboekt via booking.com, maar de booking was niet doorgekomen naar het hotel! Wel was het geld van de rekening gehaald. Ik toonde dit aan in het hotel en kreeg als antwoord dat we rechtsreeks moeten boeken en niet via hen... Ik snap de samenwerking dan niet. We konden daar overnachten maar moesten opnieuw een kamer betalen. Aangezien het vertrouwen weg was verbleven we er niet, ze gingen ons eerstejaars op de hoogte brengen maar tot op heden kregen we nog geen telefoon!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank isabelled3157
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken