Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Priceline116 US$
eDreams116 US$
FindHotel116 US$
Agoda.com115 US$
StayForLong
ZenHotels.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (51)
Beoordelingen filteren
51 resultaten
Waardering van reizigers
9
15
10
10
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
9
15
10
10
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 51 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juni 2018

Honfleur, Paul de Smet de Naeyerstraat 19, 8430 Middelkerke, daar kom je altijd als bij goeie vrienden een beetje thuis en voel je u welkom. Of het nu gewoon om een kopje koffie gaat of een uitgebreid menu altijd is het net dat ietsje meer. De hartelijke ontvangst, de bediening zowel van de uitbaatster als het personeel. Het eten is er erg lekker, de kaart is niet zo uitgebreid maar wat je kan krijgen is klaargemaakt zoals het moet, altijd dag dagelijks vers, zeer lekker en verzorgd , zoals gezegd net dat ietsje meer. De hotelkamers zijn niet de super-de-luxe kamer van een 6 sterrenhotel maar zijn wel smaakvol en volledig uitgerust , zeer netjes, en vooral zeer rustig, geen last van straatlawaai. Ideaal voor een lang weekendje aan zee, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Katrien, Laurence en Xavier

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ronny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2018 via mobiele applicatie

Goede ligging, niet te ver van strand en vlak bij de winkelstraat.
Vriendelijke ontvangst.
Gezellige en ruime kamer met mooie badkamer, heel rustig.
Ontbijt was voldoende en lekker en ze hebben een lekker eitje gebakken naar keuze.
Was allemaal in orde.
Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Walter R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een ideale ligging en is overal vlakbij.
In de kamers zijn alle basics die je nodig hebt.
Het ontbijt was ook meer als voldoende en gevarieerd.
Het enige minpuntje was dat het licht in de gang wat langer mag branden als je naar je kamer gaat.
Voor de rest een ideaal hotel voor een weekendje aan zee.
Meer moet het niet zijn.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Dwina83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2017 via mobiele applicatie

Binnenkomen doe je via het restaurant maar een receptie is er niet. Je krijgt de sleutel en moet daarna je plan trekken.
Op hun site laten ze een erg moderne kamer zien... de realiteit is anders: kleine, benauwde kamers, versleten badkamer, hoofdkussen waar je zo diep in wegzakt dat je gewoon op de matras ligt met je hoofd, matrassen waar je de veringen doorhern voelt,... slechte nachtrust gegarandeerd.
Neem er dan nog de onbestaande geluidsisolatie bij en het feit dat je aan de straatkant erg veel lawaai hebt en voila: je hebt een slechte nacht.
'S Morgens dien je je ontbijt te nemen in een zaaltje vol vuile borden, want afruimen gebeurt er niet.
Spijtig, want de eigenares doet alsof ze het beste hotel van de stad heeft en noemt het zelfs een "vernieuwd concept".
Laat je niet vangen!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
3  Bedank 164drj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2017 via mobiele applicatie

Al van bij het binnenkomen direct een gezellige sfeer. Vriendelijke ontvangst. Super restaurant, fijne gastronomie. Wij kwamen niets tekort. Wij komen zeker terug! Zeer goede ligging dichtbij de zeedijk en in het centrum. Dichtbij winkelgedeelte.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tonny-Magalie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken