Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
FindHotel
StayForLong
eDreams
Booking.com
alle 7 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (51)
Beoordelingen filteren
51 resultaten
Waardering van reizigers
9
15
10
10
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
9
15
10
10
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 51 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2016

Kamer was redelijk, maar klein. Bed was goed. Gordijnen waren gescheurd. De badkamer was smerig en de douchecel was zwart in de voegen. Met de sproeier spoelde je de viezigheid van de muren. Dit gemeld bij de eigenaresse. Zij gaf toe dat het smering was en vertelde te willen stoppen met de kamerverhuur vanwege alle toestanden. Ze ging verbouwen en appartementen maken. Wij hoefden de overnachting en ontbijt niet te betalen.

Datum van verblijf: september 2016
Bedank Driebergen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2016

comfortkamer is goed aan voorkant als je geen lange slaper bent
ik heb geen probleem mee ben vroege vogel
op de kamer was het warm maar ramen open en was goed te doen als je tegen wat lawaai kunt toch
ontbijt is inbegrepen heel basic maar in orde
wel 1 puntje uitcheck voor half elf staat op sommige boeking sites wel 11 u maar dat is niet correct want om half elf staat kamermeisje in je kamer zonder kloppen en blijft ook staan

Kamertip: rust beter ander hotel kiezen maar ik vond het prima
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank bita76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2016 via mobiele applicatie

Ik las de beoordelingen pas toen we al geboekt hadden, maar ik dacht, we geven het een kans...
Het was geen drama, maar ook geen succes.

Perfecte ligging als je midden in centrum wil logeren, meer moet je niet verwachten. Kamer was muf, nauwelijks lucht, slechte matras. We hadden het zeer benauwd in de kamer. Het ontbijtbuffet was schrikken, een enorme grote tafel als buffet waar nauwelijks iets op stond. Alles van lage kwaliteit producten. Neen, hier boeken we niet weer.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank SandraA858
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2016 via mobiele applicatie

Zeer aangenaam als het voor kortverblijf is (1-2 nachten). Het ontbijt is redelijk karig en onze kamer was vermoedelijk ooit nog een nooduitgang geweest (en is aan wat vernieuwing toe), maar dat stoorde ons niet. Het ontvangst en de gastvrijheid van de uitbaters maakt veel goed.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Boemahie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2016 via mobiele applicatie

Mooie schone moderne kamers. Schone badkamer, goede bedden. (Traagschuimmatras) kussens hadden wat beter gekund.
Ontbijt viel tegen. Had misschien ook te maken met tijd van het jaar (februari) Gratis goedwerkende WiFi.
Hotel ligt bijna aan zee in een winkelstraat.

Datum van verblijf: februari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 38moniquet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken