Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (100)
Beoordelingen filteren
100 resultaten
Waardering van reizigers
18
49
17
8
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
18
49
17
8
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 100 beoordelingen
Beoordeeld op 8 juni 2019

voor de derde keer in
C-Aparthotel Zeegalm geweest een heel leuke studio heel vriendelijke onthaal dame die de nodige informatie geeft rustige omgeving waar je echt tot rust komt dicht bij het strand en tram halte .studio was zoals elk jaar top we hebben door dat er nog renovatie werken bezig waren zelf hotel service bij gekregen en het verblijf van ons hondje woensdag heeft elke studio ook nieuwe terras stoeltjes gekregen echt een top verblijf kan het alleen aanraden . volgend jaar zijn we 8 jaar gehuwd en willen we zeker voor onze huwelijks verjaardag terug naar C-Aparthotel Zeegalm zeker weten

Kamertip: heel rustige omgeving hond vriendelijk en heel vriendelijk en behulpzaam personeel echt een top locatie echt een aanrader
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank AnnieD3101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2019 via mobiele applicatie

Het ligt aan de duinen maar niet echt aan het strand. Top verzorgd klein gezellig zeer proper. Momenteel aan het verbouwen, zetten nieuw zwembad . Alles was er en vriendelijk en vooral ook een goed bed

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 877frederikb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2019 via mobiele applicatie

Mooie en gezellige studio. Zeer rustige omgeving, op wandelafstand van het strand. Het was tof dat je zelf beschikt over kookmogelijkheden. Het ontbijt werd gebracht om het gewenste uur, op de studio.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 189narimane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2018 via mobiele applicatie

Studio is netjes. Beddengoed/zeepjes/doucheschuim aanwezig. Badkamer met bad en dubbele wastafel. Tevens eerste benodigdheden als afwasborstel en afwasmiddel/fles water.
Magnetron/koelkast/koffiezetter/pannenset ed/inductieplaat voor twee pannen.
Twee persoonsbed is prima. Niet erg groot waardoor bench van hond op slaapkamer geplaatst werd.

Studio op steenworp afstand van het strand. Heerlijk met de hond gewandeld. Overal kun je terecht met hond.

Tip voor heerlijk borrelen/lunchen of diner met hond: La Terrazza in Westende.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Nicolle7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2018

Het was heel leuk, vooral omdat je er met de honden mag komen, dicht bij de zee en gezellige ligging in de duinen. voor 4 volwassen personen is het appartementhotel wel wat klein, dan zou ik eerder een huisje huren - maar wel voor herhaling vatbaar

Kamertip: het was heel rustig in de duinen
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KristelD170
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken