Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
ZenHotels.com
Lol.travel
Vio.com
Expedia.com
Hotels.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (74)
Beoordelingen filteren
74 resultaten
Waardering van reizigers
39
30
2
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
39
30
2
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 74 beoordelingen
Beoordeeld op 31 december 2022 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk ontvangst. Kamer zeer netjes. Ontbijt verrukkelijk, altijd werd er aangevuld. Een aanrader voor een verblijf van een paar dagen aan zee. Een ideaal vertrek punt voor richting Nieuwpoort of richting Oostende. Ook dicht bij de kerstmarkt van Middelkerke.

Kamertip: Als je s'avonds wilt dineren beter als in de morgen reserveren.
Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank Carine C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 oktober 2022

Terugkomen ? Jazeker ! Zeer vriendelijk onthaal’ mooie kamer en uitgebreid ontbijt.Hotel is goed gelegen vlakbij tramhalte. Ondanks centrale ligging rustig verblijf. Ten zeerste aangeraden voor een sereen kustverblijf voor enkele dagen

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Guy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 september 2022

Een heel fijn verblijf. Verzorgd vriendelijk goed ontbijt. Super. Komen zeker terug in het voorjaar.Dicht tegen het strand midden in het winkelcentrum. Tal van mogelijkheden om te ontspannen en te gaan eten..
.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank GilberteB29
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 juli 2022

Al jaren komen we als tweedeverblijver naar Middelkerke en passeerden regelmatig Hotel Kristoffel. Het bord: ontbijbuffet (ook voor niet-hotelgasten) was ons als wel opgevallen maar toch hebben we nooit de stap gezet om er binnen te gaan, tot vandaag. Als verjaardagsgeschenk kregen we een ontbijt van de kinderen.
Ontvangst en bediening zijn eerder informeel maar wel zeer vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je welkom en komt zeker niets te kort! Starten doen we met een versgeperst fruitsapje en een bordje vers fruit, dat wordt samen met koffie, thee of chocomelk aan tafel gebracht. Je kan verschillende eitjes bestellen met of zonder spek. Daarna bezoek je het ontbijtbuffet met ruime keuze. Na vele reizen mag je ons geloven als we zeggen dat de keuze groot is, de producten vers en de broodjes en koffiekoeken heerlijk.
Samengevat: hier gaan we zeker nog terugkomen, topadres om te ontbijten !!!!

Datum van verblijf: juli 2022
    • Locatie
    • Service
Bedank PeetersS
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 september 2021

Volledig up-to-date vernieuwd hotel. Heel vriendelijk onthaal en heel vriendelijke bediening van de mevrouw bij het ontbijt. Een mooi ontbijtbuffet met verse producten fruitsalade en vers geperst sinaasappelsap ,heel lichte croissants en chocoladekoek , uitgebreide keuze aan toespijs., gerookte zalm... Mooie gerenoveerde kamer. Wat kleine badkamer.Een echte aanrader. Dichtbij de dijk met vele restaurants. Een aanrader!!! Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jean-Claude C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken