Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (64)
Beoordelingen filteren
64 resultaten
Waardering van reizigers
31
28
2
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
31
28
2
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 64 beoordelingen
Beoordeeld op 25 februari 2020

We hadden een familie kamer, deze was ruim en zeer proper! Het zijn jonge, vriendelijke, behulpzame en oprechte uitbaatster.
Het ontbijt was lekker en uitgebreid. Je krijgt onmiddellijk een glas vers fruitsap en kommetje met vers fruit. Uw eitje naar keuze wordt voor u gebakken.
Een echte aanrader!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank VeerleWesleyK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2019 via mobiele applicatie

Mooie, verzorgde, ruime kamers! Uitgebaat door een jong en enthousiast koppel. Lekker vers ontbijtbuffet. Ideale ligging voor een weekendje aan zee aan democratische prijzen.
Kamer was ruim groot genoeg voor een gezin met 4 personen.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank FebeC25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2019

Supervriendelijke gastvrouw. Buitenzicht is wat gedemodeerd maar kamers zijn hedendaags en kraaknet. Een super ontbijt dat je zelden zal tegen komen; héél uitgebreid. Het enige minpuntje zijn de trappen naar de 2de verdieping (39).
Zeker voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Zo mogelijk 1ste verdieping gezien de trappen.
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank François M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2019

Alleen al voor het ontbijt zou ik absoluut willen terugkomen. Heel gastvrije ontvangst, zeer nette kamer en kingsize bed ! Ook bij late aankomst : geen probleem, mits een telefoon tje vooraf. Parking vlak voor de deur Heerlijk.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2019

Wij zijn alleen maar gaan ontbijten. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening door de eigenaars en een zeer propere en gezellige ontbijtruimte. Het ontbijt was heel uitgebreid en zeer lekker! We zijn de volgende ochtend terug geweest... Een echte aanrader.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcske1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken