Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
ibis Budget
US$ 77
Booking.com
US$ 76
Hotels.com
PricelineUS$ 76
Expedia.comUS$ 79
Orbitz.com
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (134)
Beoordelingen filteren
134 resultaten
Waardering van reizigers
32
54
28
8
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
32
54
28
8
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 134 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juli 2022

3 bollen is gemiddeld en 4 is heel goed. Ik zou eerder GOED als score geven. Als opmerkingen: tafels worden na gebruik niet proper gemaakt, te hoge vensterramen alleen de lucht te zien en kan alleen maar op kier gezet, hoofdkussen zelf rook vuil en was bevlekt. Handdoeken op gelegd. Eten in restaurant is opgewarmd en daardoor te duur in vergelijking met resto iets verder met terras. Ook de drank €1duurder. 🙄
Buiten dat ben ik toch tevreden er te mogen verblijven.😊 Ik ga nog terug maar haal dan, ter plaatsen, de puntjes wel op met de manager.😉
Nog een puntje: als alleenstaande moet ik bijna zoveel betalen als voor twee personen. 😥

Datum van verblijf: juli 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank yvonnevandekerck2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2022

Dag Yvonne,
Bedankt voor je feedback.

Fijn dat u onze ligging en ons personeel als pluspunten heeft ervaren. Onze excuses dat de kamer niet werd opgeruimd tijdens uw verblijf. Vanwege covid-19 zijn we echter gebonden aan protocollen en mogen wij de kamers niet poetsen totdat de gasten zijn uitgecheckt. Sorry voor het ongemak.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer.


Elisabeth Langbeen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2022 via mobiele applicatie

Een Ibis Budget zoals je ‘m kan en mag verwachten, zowat basic in alles…behalve in de prijs. Het aanbod verantwoordt mijns inziens niet de gevraagde prijzen. Nou ja, in een Ibis Budget spendeer je uiteraard geen week vakantie, dus er valt op zich wel te leven met een kleine kamer waarbij de ene persoon in het bed over de andere moet kruipen om ‘s nachts naar het toilet te gaan (had ik als single geen last van uiteraard maar ik geef het maar mee). Het bed op zich is ruim en heeft een goede matras. Hoewel deze betonnen constructie slechts enkele jaren oud is zijn er helaas al veel gebruikssporen, zoals bv opkrullende laminaat, slecht sluitende verduisteringsgordijn op een dakraam (het enige raam) dat voor kleinere personen niet te bedienen is zonder op de stoel te gaan staan. Gelukkig is er een proper badkamertje met goede douche…waarbij de douchekop ook hier weer veel te hoog en vast gemonteerd is. De architect van dit ‘zo goedkoop mogelijk ontworpen’ gebouw was duidelijk…een reus:) Ontbijt is nogal summier, afbak broodjes niet lang genoeg in de oven…maar gelukkig heb je er goede koffie om een en ander door te spoelen. De dames van de poetsdienst hanteren een doortastende aanpak bij hun poets ronde. Ze kloppen even…waarna ze onmiddellijk de deur openen…om 8u s morgens…
De nabijheid van duinen en strand en het Raversijde Atlantikwall museum is wel een troef. De occasionele TUI vliegtuigen die bijna op aanraak hoogte komen overgevlogen en net voorbij het hotel hun wielen aan de grond zetten zijn een supplementaire en zowaar gratis attractie. Kortom, voor enkele nachtjes maximum is deze Budget telg van de Ibis groep geen straf…maar aan de huidige prijzen voor mij absoluut overpriced.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank Tenope
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt ons dat de inrichting van ons hotel niet aan uw wensen voldeed. We begrijpen dat dit voor iedereen anders is. We nemen uw opmerkingen in verband met de kamer mee. We delen graag mee dat onze prijzen kunnen schommelen naargelang het seizoen en de beschikbaarheid. Wij zijn een hotel dicht gelegen bij de luchthaven waardoor er natuurlijk af en toe vliegtuigen overvliegen.

Hopelijk heeft u toch genoten van uw tijd in Oostende.

Met vriendelijke groeten,


Elisabeth Langbeen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2022

Kamers zijn niet al te groot en er is geen kleerkast beschikbaar. Kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn netjes. Ligging is rustig en personeel is vriendelijk. Een verzorgd IBIS ontbijt. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Perfect hotel voor een kort verblijf.

Datum van verblijf: april 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BeJaGe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2022

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

Wat fijn om te lezen dat uw verblijf aan uw wensen voldeed. We zijn ook erg blij dat u tevreden bent over de netheid van onze kamers en ons heerlijke ontbijt. Bedankt om onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding in de verf te zetten! Het spijt ons echter dat u de kamer wat aan de kleine kant vond, desalniettemin hopen we dat u heeft genoten van uw verdere verblijf.
Ons team dankt u voor het compliment!

Met vriendelijke groeten,


Elisabeth Langbeen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2021

dit was de tweede keer dat we hier een weekendje verbleven
het was ons goed bevallen de eerste keer dus maar weer keertje geboekt
ivm de corona wel wat aangepaste regelingen maar het was ons weer goed bevallen
redelijk ontbijt goede prijs alom een aanrader

Datum van verblijf: juli 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hkuyer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2021

Beste,

Wat een leuke en positieve review!
We hopen dat u van uw verblijf heeft kunnen genieten en graag verwelkomen wij u een volgende keer.

Met vriendelijke groet,


Elisabeth Langbeen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2021

Goeie ontvangst aan receptie maar het personeel die instaat voor onderhoud en keuken totaal niet vriendelijk. Kamer veel te klein om met 3 te verblijven. Achter het inklapbed veel vuiligheid.
Ontbijt is gewoon basic maar niks op aan te merken. Goed voor een eenmalige ervaring.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank ann19722021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2021

Beste Ann,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen.

Het verheugt ons dat u onze ligging als een pluspunt opgeeft.
Wat jammer dat u de kamer een beetje te klein vond. De standaardkamers hebben een oppervlakte van 14m2.
Gastvrijheid is voor ons een belangrijke prioriteit en we bespreken uw review dan ook intern. Hopelijk was uw verblijf verder naar wens.

We ontvangen u in de toekomst graag opnieuw voor een betere ervaring.

Met vriendelijke groet,

Elisabeth Langbeen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken