19Ruud61
Heerlen, Nederland

Nieuw en proper hotel met jammer genoeg een te kleine ontbijtzaal

3,0 van 5 bollen24 sep 2019 beoordeeld
Het is en nieuw en proper hotel. Kamer is klein maar toilet, douche en bed zijn schoon. Alles is er aanwezig. Ruime afgesloten parkeerplaats. Deze kost € 7,-- per 24 uur. Personeel is vriendelijk en ik kom al om 12 uur gebruik maken van de kamer. De code die je ontvangt als sleutel voor de kamer is ook de code van de slagboom om van de parkeerplaats weg te rijden.

Kamers op de tweede verdieping hebben alleen een dakraam waardoor naar buiten kijken bijna niet mogelijk is. Kamer is best klein en omdat er alleen een dakraam is voelt het echt klein. Ontbijt was voldoende maar de hoeveelheid mensen die kwamen ontbijten kon de ontbijtruimte niet aan waardoor mensen buiten moesten zitten.
Datum van verblijf: september 2019
Gereageerd 29 sep 2019
Beste gast,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij appreciëren uw mooie woorden enorm! Fijn om te horen dat u een prima verblijf had bij ons. Wel jammer dat u minder tevreden was met de grootte van uw kamer. Geef bij het reserveren gerust uw voorkeur door voor een kamer die zich niet op de tweede verdieping bevindt. Wij noteren ook uw opmerking over het ontbijt. U mag ook altijd informeren aan de receptie wanneer de rustigere ontbijttijden zijn. We hopen dat u verder een zeer aangenaam verblijf had bij ons. Een volgende keer staan we weer met plezier voor u klaar!

Vriendelijke groeten,

3.6 km van Ibis Budget Oostende Airport
    4.3 km van Ibis Budget Oostende Airport
    Meer hotels in Middelkerke bekijken
    Beoordeeld op 29 augustus 2019

Dit zal waarschijnlijk het enige hotel zijn waar je 2 kamers van 3 laat annuleren en 2 kamers van 2 in de plaats neemt en toch 80€ meer moet betalen.+ 21€ voor de parking. Het ontbijtbuffet + de voorziene ruimte is veel te klein voor het aantal gasten en doordat je zelf een eitje moet koken is er een meteen een file aan het povere buffet. idem dito aan het koffiemachine. Ik heb dit met de vriendelijke dame aan de receptie besproken en ze zou dit voorleggen aan haar manager , helaas kreeg ik tot op heden geen feedback. voor +/- 150€ per kamer mag je beter verwachten toch ? IBIS steekt zijn kop in het zand.

Kamertip: wie graag een teleurstelling oploopt kan hier terecht.
    Datum van verblijf: augustus 2019
    Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2019

Beste Steven,
    We danken u voor uw feedback.

We betreuren het ten zeerste dat u niet tevreden was over onze service. De kamers die u op de dag van aankomst boekte waren inderdaad duurder dan diegene die u een tijd eerder boekte. Onze prijzen kunnen namelijk stijgen bij een drukke bezetting, wat het geval was toen u aankwam. We waren nagenoeg volzet en hebben u nog de laatste twee kamers kunnen aanbieden, met €10 korting per kamer. Verder klopt het dat gasten bij het ontbijt zelf hun eitje koken, aangezien wij een budgethotel zijn en wij niet genoeg personeel hebben om dit te doen. Normaal gesproken zijn er in Ibis Budget Hotels zelfs geen eitjes beschikbaar bij het ontbijt en doorgaans zijn onze gasten ook erg tevreden over deze service, maar we begrijpen dat iedereen hier een andere voorkeur in heeft.

Beoordeeld op 26 juli 2019

Goed geslapen in een compacte kamer met gratis Wi-Fi en een redelijk ontbijt ( mogelijkheid gebakken ei ontbrak alleen gekookte eieren beschikbaar) Dicht bij bushalte/kusttram dus goede verbindingsmogelijkheden.

Datum van verblijf: juli 2019
    • Reistype: Reisde alleen
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het doet ons goed om te lezen dat de overnachting naar wens was. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 13 juli 2019

Echt een "budget" hotel. Zeer kleine kamer, zonder enige kast of rek, beperkt doch voldoende keuze bij ontbijt.
    Pro : ruime en goedkope parking, overdekte fietsenstalling met mogelijkheid tot opladen batterij, gratis WiFi, propere kamer, zeer vriendelijk onthaal, rustig gelegen niet te ver van de zee.

Datum van verblijf: juli 2019
    Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019

Beste gast,

Heel erg bedankt voor uw review en uw feedback over onze locatie en onze parking.

Wat jammer dat de grootte van onze kamers en ons ontbijt voor u een minpunt waren. Al onze kamers hebben een grootte van 14m², een correcte standaard binnen ons IBIS Budget aanbod. U mag ons ook altijd suggesties geven omtrent het ontbijt. Naar de toekomst toe kunnen we eventueel nog nieuwe dingen toevoegen aan ons huidige aanbod. We begrijpen dat u graag een kast had gehad op de kamer. We zijn een Ibis Budget hotel en zijn voornamelijk richten op gasten die op doorreis zijn.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 2 juli 2019

Alles O.K. Ontbijt was zeer goed en uitgebreid. Kamer was proper. Een halve meter breder zou ideaal geweest zijn, zodat je langs beide zijden langs het bed kon. Spiegel in lift was vuil en na 3 dagen nog vuiler. Nochtans namen ook het poetspersoneel de lift!

Datum van verblijf: juni 2019
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2019

Beste gast,

Heel erg bedankt voor uw review. We begrijpen dat u de kamer wat te klein vond, al doet het ons wel plezier dat u tevreden was over de netheid. Verder willen we ons ervoor excuseren dat de spiegel in de lift niet schoon was, we zullen dit zeker met ons onderhoudsteam bespreken. Ten slotte lezen we wel met plezier dat het ontbijt gesmaakt heeft en we hopen u dan ook nogmaals te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 28 juni 2019 via mobiele applicatie

Dit nieuwe hotel ligt in een buitenwijk tussen Raversijde en Middelkerke,midden de campings en broederlijk naast de vele ‘baan’winkels.Toch heb je hier een duinoversteek op enkele honderden meters en een mooi natuurgebied om te wandelen.
    Hotel ligt onder de aanvlieg/opstijgroute van Oostende AirPort wat wel eens wakkerschrikken is bij een nachtelijke vliegbeweging.Er zijn evenwel heel weinig jets die deze luchthaven dagdagelijks aandoen,dus dit is geen nadeel...ik zou het zelfs een supplementaire attractie noemen.Kamers zijn compact maar zitten vol architectonische spitsvondigheden wat betreft plaatsbenutting.Hier en daar wel een enkele misser zoals bv de tv die evenwijdig aan de lange zijde van het bed is opgehangen zodat je in een hoek van 90° naar tv moet kijken ofwel haaks in je bed dient te gaan zitten.Voor kleinere mensen is het (vaste,onverstelbare) bevestigingspunt van de doucheslang veel te hoog opgehangen...Het meubilair en vloer heeft nu reeds (nochtans recente constructie) te lijden onder slijtage. Ontbijt is basic,maar zeer ok voor deze budget klasse.
    In het “seizoen” dient men 7€/dag te betalen voor het gebruik van de nochtans ruime parking.Zo wil men dagtoeristen die hiervan gebruik zouden maken ontmoedigen (maar straft men anderzijds de reeds betalende hotelgast).Gelukkig zijn er in de onmiddellijke nabijheid gratis alternatieven mits wat spitsvondigheid.
    Al bij al toch een valabel alternatief voor duurdere hotels in Oostende/Middelkerke.

Datum van verblijf: juni 2019
    Reistype: Reisde alleen
    Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2019

Beste Tenope,
    bedankt voor uw uitgebreide recensie.

Het verheugt ons dat u genoten heeft van uw verblijf en dat ons lekker ontbijt u gesmaakt heeft. We noteren uw opmerkingen en hopen u bij een volgend bezoek aan Oostende opnieuw te mogen verwelkomen!