Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Steven v
Teralfene, België

niet correct in het omgaan met hun klanten

2,0 van 5 bollen29 aug 2019 beoordeeld
Dit zal waarschijnlijk het enige hotel zijn waar je 2 kamers van 3 laat annuleren en 2 kamers van 2 in de plaats neemt en toch 80€ meer moet betalen.+ 21€ voor de parking. Het ontbijtbuffet + de voorziene ruimte is veel te klein voor het aantal gasten en doordat je zelf een eitje moet koken is er een meteen een file aan het povere buffet. idem dito aan het koffiemachine. Ik heb dit met de vriendelijke dame aan de receptie besproken en ze zou dit voorleggen aan haar manager , helaas kreeg ik tot op heden geen feedback. voor +/- 150€ per kamer mag je beter verwachten toch ? IBIS steekt zijn kop in het zand.
Datum van verblijf: augustus 2019
Kamertip: wie graag een teleurstelling oploopt kan hier terecht.
2,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenHygiëne
2,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 30 aug 2019
Beste Steven,
We danken u voor uw feedback.

We betreuren het ten zeerste dat u niet tevreden was over onze service. De kamers die u op de dag van aankomst boekte waren inderdaad duurder dan diegene die u een tijd eerder boekte. Onze prijzen kunnen namelijk stijgen bij een drukke bezetting, wat het geval was toen u aankwam. We waren nagenoeg volzet en hebben u nog de laatste twee kamers kunnen aanbieden, met €10 korting per kamer. Verder klopt het dat gasten bij het ontbijt zelf hun eitje koken, aangezien wij een budgethotel zijn en wij niet genoeg personeel hebben om dit te doen. Normaal gesproken zijn er in Ibis Budget Hotels zelfs geen eitjes beschikbaar bij het ontbijt en doorgaans zijn onze gasten ook erg tevreden over deze service, maar we begrijpen dat iedereen hier een andere voorkeur in heeft.

Met vriendelijke groet,

Elisabeth Langbeen, General Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.8 km van Ibis Budget Oostende Airport
Gratis wifi
vernieuwde comfortkamer
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.1 km van Ibis Budget Oostende Airport
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 96
  • Priceline
3.4 km van Ibis Budget Oostende Airport
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
2.0 km van Ibis Budget Oostende Airport
Gratis wifi
Restaurant
Lounge
  • eDreams
  • Agoda.com
  • Vio.com
2.4 km van Ibis Budget Oostende Airport
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
2.7 km van Ibis Budget Oostende Airport
Gratis wifi
Aan het strand
    2.5 km van Ibis Budget Oostende Airport
    Word beloond met One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      € 69
    • Hotels.com
    4.4 km van Ibis Budget Oostende Airport
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
      4.3 km van Ibis Budget Oostende Airport
      Word beloond met One Key
      • Booking.com
      • Hotels.com
      • Agoda.com
      2.3 km van Ibis Budget Oostende Airport
      Aan het strand
      Restaurant
      Meer hotels in Middelkerke bekijken
      Beoordelingen (134)
      Beoordelingen filteren
      134 resultaten
      Waardering van reizigers
      32
      54
      28
      8
      12
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      32
      54
      28
      8
      12
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      30 - 35 van 134 beoordelingen
      Beoordeeld op 26 juli 2019

      Goed geslapen in een compacte kamer met gratis Wi-Fi en een redelijk ontbijt ( mogelijkheid gebakken ei ontbrak alleen gekookte eieren beschikbaar) Dicht bij bushalte/kusttram dus goede verbindingsmogelijkheden.

      Datum van verblijf: juli 2019
      • Reistype: Reisde alleen
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
      Bedank 813ronald
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019

      Beste gast,

      Hartelijk dank voor uw feedback. Het doet ons goed om te lezen dat de overnachting naar wens was. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

      Met vriendelijke groet,

      Elisabeth Langbeen, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 13 juli 2019

      Echt een "budget" hotel. Zeer kleine kamer, zonder enige kast of rek, beperkt doch voldoende keuze bij ontbijt.
      Pro : ruime en goedkope parking, overdekte fietsenstalling met mogelijkheid tot opladen batterij, gratis WiFi, propere kamer, zeer vriendelijk onthaal, rustig gelegen niet te ver van de zee.

      Datum van verblijf: juli 2019
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Service
      Bedank Ronnie T
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019

      Beste gast,

      Heel erg bedankt voor uw review en uw feedback over onze locatie en onze parking.

      Wat jammer dat de grootte van onze kamers en ons ontbijt voor u een minpunt waren. Al onze kamers hebben een grootte van 14m², een correcte standaard binnen ons IBIS Budget aanbod. U mag ons ook altijd suggesties geven omtrent het ontbijt. Naar de toekomst toe kunnen we eventueel nog nieuwe dingen toevoegen aan ons huidige aanbod. We begrijpen dat u graag een kast had gehad op de kamer. We zijn een Ibis Budget hotel en zijn voornamelijk richten op gasten die op doorreis zijn.

      Met warme groeten en graag tot een volgende keer.

      Elisabeth Langbeen, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 2 juli 2019

      Alles O.K. Ontbijt was zeer goed en uitgebreid. Kamer was proper. Een halve meter breder zou ideaal geweest zijn, zodat je langs beide zijden langs het bed kon. Spiegel in lift was vuil en na 3 dagen nog vuiler. Nochtans namen ook het poetspersoneel de lift!

      Datum van verblijf: juni 2019
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
      Bedank Paradise754387
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2019

      Beste gast,

      Heel erg bedankt voor uw review. We begrijpen dat u de kamer wat te klein vond, al doet het ons wel plezier dat u tevreden was over de netheid. Verder willen we ons ervoor excuseren dat de spiegel in de lift niet schoon was, we zullen dit zeker met ons onderhoudsteam bespreken. Ten slotte lezen we wel met plezier dat het ontbijt gesmaakt heeft en we hopen u dan ook nogmaals te mogen verwelkomen.

      Met vriendelijke groet,

      Elisabeth Langbeen, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 28 juni 2019 via mobiele applicatie

      Dit nieuwe hotel ligt in een buitenwijk tussen Raversijde en Middelkerke,midden de campings en broederlijk naast de vele ‘baan’winkels.Toch heb je hier een duinoversteek op enkele honderden meters en een mooi natuurgebied om te wandelen.
      Hotel ligt onder de aanvlieg/opstijgroute van Oostende AirPort wat wel eens wakkerschrikken is bij een nachtelijke vliegbeweging.Er zijn evenwel heel weinig jets die deze luchthaven dagdagelijks aandoen,dus dit is geen nadeel...ik zou het zelfs een supplementaire attractie noemen.Kamers zijn compact maar zitten vol architectonische spitsvondigheden wat betreft plaatsbenutting.Hier en daar wel een enkele misser zoals bv de tv die evenwijdig aan de lange zijde van het bed is opgehangen zodat je in een hoek van 90° naar tv moet kijken ofwel haaks in je bed dient te gaan zitten.Voor kleinere mensen is het (vaste,onverstelbare) bevestigingspunt van de doucheslang veel te hoog opgehangen...Het meubilair en vloer heeft nu reeds (nochtans recente constructie) te lijden onder slijtage. Ontbijt is basic,maar zeer ok voor deze budget klasse.
      In het “seizoen” dient men 7€/dag te betalen voor het gebruik van de nochtans ruime parking.Zo wil men dagtoeristen die hiervan gebruik zouden maken ontmoedigen (maar straft men anderzijds de reeds betalende hotelgast).Gelukkig zijn er in de onmiddellijke nabijheid gratis alternatieven mits wat spitsvondigheid.
      Al bij al toch een valabel alternatief voor duurdere hotels in Oostende/Middelkerke.

      Datum van verblijf: juni 2019
      Reistype: Reisde alleen
      Bedank Tenope
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2019

      Beste Tenope,
      bedankt voor uw uitgebreide recensie.

      Het verheugt ons dat u genoten heeft van uw verblijf en dat ons lekker ontbijt u gesmaakt heeft. We noteren uw opmerkingen en hopen u bij een volgend bezoek aan Oostende opnieuw te mogen verwelkomen!

      Met vriendelijke groet,

      Elisabeth Langbeen, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 11 juni 2019

      Dit hotel is niet slecht maar erg basic: goede matras op het bed maar gewoon slechte hoofdkussens. De badkamer is erg klein - geen plaats voor 2 personen -, wel proper, zeer laag waterdebiet zodat je eigenlijk niet je haar kan wassen. Afzuigsysteem werkt niet.
      Tv in de slaapkamer, maar kan je alleen bekijken door dwars in je bed te gaan liggen.
      De kamers zijn proper, maar erg erg basic.
      Ontbijt was goed, ook basic. Zitruimte voor het ontbijt : stoeltjes zonder rugleuning zijn ook weer "erg basic".
      Onthaal en vriendelijkheid van het personeel was goed.

      Kamertip: Wij hadden een kamer op het einde van de gang, wat erg rustig was.
      Datum van verblijf: juni 2019
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Slaapkwaliteit
        • Service
      Bedank Alternego
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Elisabeth Langbeen, General Manager van Ibis Budget Oostende Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2019

      Beste gast,

      Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden was over onze prijs-kwaliteitsverhouding. Twijfel zeker niet om ons team aan te spreken bij problemen met de douche of het afzuigsysteem, zij proberen graag een oplossing voor u te voorzien. We hopen dat u daarnaast toch nog wat genoten heeft van uw verblijf in Oostende.

      Met warme groeten,

      Elisabeth Langbeen, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Meer beoordelingen bekijken