“Zeer ruime bierkaart”
Beoordeling van De Zandbank

De Zandbank
Geclassificeerd als nr. 23 van 172 Restaurants in Middelkerke
10 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de bierdrinkers onder ons is dit een aanrader. Verschillende bieren op vat.
Ikzelf had een Cosmopolitan besteld, leek aangelengd met water, geen aanrader voor 11,00€.
Lookbroodjes met kaas waren verzorgd, maar niet uitzonderlijk lekker.
Voor de cocktaildrinkers onder ons: enkele zaken verder: Mister Monkey. Duurder maar zeer verzorgde en correct bereide cocktails.

Datum van bezoek: februari 2024

3 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie zaak. Prima bediening, vriendelijk en snel. Heerlijk eigen bieren van het vat. Zeer smakelijke en goedgevuld vispannetje.

Datum van bezoek: februari 2024
31 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere apero besteld en nadien garnaalkroketten. Deze laatste waren zéér lekker. Mooi etablissement met zicht op zee en de nieuwe casino die nog in opbouw is.

Wat onpersoonlijke bediening maar voor de rest alles prima ok.

Datum van bezoek: december 2023
23 augustus 2023 beoordeeld

zeer super lief personeel en enorm lekker gegeten!. vooral de kaas en garnaalkroketten waren super lekker! zeker voor herhaling vatbaar. hier komen we zeker en vast terug!

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Sfeer
23 juli 2023 beoordeeld

Croque hawai besteld zeer vriendelijke bediening na 10 min al onze bestelling maar wat was DAT!!leken wel sneeuwwitjes was maar net warm en helemaal geen korstje op 4/10!!

Datum van bezoek: juli 2023
    • Sfeer

Reizigers die De Zandbank bekeken, bekeken ook

Middelkerke, West-Vlaanderen

In De Zandbank geweest? Deel je ervaringen!