Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com83 US$
Expedia.com74 US$
eDreams83 US$
Travelocity74 US$
Agoda.com82 US$
Orbitz.com74 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (212)
Beoordelingen filteren
212 resultaten
Waardering van reizigers
60
92
33
21
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
60
92
33
21
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 212 beoordelingen
Beoordeeld op 7 april 2019 via mobiele applicatie

Zeer net en proper hotel - afgesloten parking is een pluspunt. Spijtig genoeg zijn er veel te veel opmerkingen. Bij onze aankomst bleek de receptioniste bijna geen Nederlands te kunnen - ze heeft ons geholpen bij het inchecken, maar daar bleef het dan ook bij - dit komt zeker door de taal barrière. Het hotel en de kamer was net en proper. Wat zeker een afknapper was, dat er een heleboel televisiezenders waren, maar geen enkele in het Nederlands - ik heb in de eerdere reviews gelezen dat dit probleem er reeds was in december 2018? En nu nog steeds niet in orde? Buitenlandse hotels scoren hier veel beter? In de badkamer werd een goedkoop en zeer lawaaierige afzuiginstallatie geplaatst, dit werkte enorm storend. Handdoeken waren proper gewassen, maar stonken? Er is tevens een minibar voorzien zonder inhoud? Airco niet aanwezig. Het ontbijt was goed, maar ook niet wauw. De ontbijtruimte zelf was mooi gerenoveerd. Parking is ook nog extra te betalen, waarom kan dit niet in de prijs inbegrepen zijn? En als laatste blijkt een jong personeelslid in de ontbijtruimte niet erg begaan te zijn met zijn clienteel?
Hotel vrij gedateerd, prijs te hoog en zeker geen aanrader. Er zijn andere, goedkopere en veel betere hotels. Voor ons niet meer!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Stefkecl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DDeWeerdt, Propriétaire van Value Stay Menen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 april 2019

Geachte Stefkecl

Namens ons hele team bied ik u onze verontschuldigingen aan dat wij uw verwachtingen niet hebben kunnen overtreffen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij gebruiken de feedback die u ons hebt gegeven om verbeteringen te implementeren om er zeker van te zijn dat wij onze gasten in de toekomst een nog betere ervaring kunnen bieden.

We zijn verheugd te lezen dat u het een zeer nette en mooie kamer vond.

Wat het Nederlands betreft :

1. receptie : de receptionniste in kwestie spreekt 5 talen, waaronder Nederlands. Ik moet u zeggen dat het op vandaag niet evident is om geschoold personeel te vinden in onze sector. Spreekt ze voor 100% perfect Nederlands ? nee maar ze gaat kan zeker in 5 talen goed ons clienteel ontvangen

2. Nederlandstalige televisiekanalen : dit is inderdaad een probleem. Op vandaag hebben wij een 50 tal zenders en sinds 01/12 geen Nederlandstalige meer. Dit is echter niet zo gemakkelijk op te lossen voor 35 kamers als dit thuis het geval is. Wij zoeken bijgevolg een betaalbare oplossing

Ik hoop dat u in de toekomst opnieuw bij ons zult verblijven, zodat wij nogmaals de kans krijgen om u een superieure ervaring te bieden.

Hoogachtend,

Didier DE WEERDT
Eigenaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2019

In het bezit zijnde van een VIVABOX heb ik verschillende pogingen ondernomen, 3 pogingen met verschillende data, om een "3 DAGEN WEEKENDTRIP" te boeken.
Nooit was er iets mogelijk en zelf komen ze ook niet met een voorstel/oplossing.
Ik zal zeker mijn beklag doen bij de organisatie van VIVABOX.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
1  Bedank FrankD2166
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DDeWeerdt, Propriétaire van Value Stay Menen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 april 2019

Geachte FrankD2166,

Namens ons hele team bied ik u onze verontschuldigingen aan dat wij uw verwachtingen niet hebben kunnen overtreffen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij gebruiken de feedback die u ons hebt gegeven om verbeteringen te implementeren om er zeker van te zijn dat wij onze gasten in de toekomst een nog betere ervaring kunnen bieden.

Ik wil er echter op wijzen dat onze medewerker in geen geval onbeschoft wou zijn. Voor het ogenblik zijn de weekends erg goed bezet en zijn er bijgevolg geen standaardkamers meer vrij, die in de Vivabox package. Maar dit is zeker niet elk weekend het geval !

Bel gerust terug of stuur een emailtje naar info@ambassadorhotel.be en wij zoeken samen naar een datum

Hoogachtend,

Didier DE WEERDT
Eigenaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2019 via mobiele applicatie

Net 'geprobeerd' een kamer vast te leggen via telefonisch contact maar wat een onbeschofte man aan de telefoon!! Ik werd snel afgewimpeld en nog sneller toe ik zei dat ik een Bongo bon had, ruimte om vragen te stellen gaf hij me niet. Ik boek sowieso een ander hotel, hier wil ik nog niet meer gaan

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Melissa880
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DDeWeerdt, Propriétaire van Value Stay Menen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2019

Geachte Melissa880,

Namens ons hele team bied ik u onze verontschuldigingen aan dat wij uw verwachtingen niet hebben kunnen overtreffen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij gebruiken de feedback die u ons hebt gegeven om verbeteringen te implementeren om er zeker van te zijn dat wij onze gasten in de toekomst een nog betere ervaring kunnen bieden.

Ik wil er echter op wijzen dat onze medewerker in geen geval onbeschoft wou zijn. Hij heeft wel zo goed mogelijk willen uitleggen dat we onmogelijk Bongo reservaties rechtstreeks kunnen aanvaarden. Dit moet en kan enkel via hun website. Blijkbaar hebben jullie elkaar niet begrepen.

Ik hoop dat u in de toekomst opnieuw bij ons zult verblijven, zodat wij nogmaals de kans krijgen om u een superieure ervaring te bieden.

Hoogachtend,

Didier DE WEERDT
Eigenaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 december 2018

Geen kwaad woord over de accomodatie maar in een Vllaamse stad mag wel verwacht worden dat er op de kamer Nederlandstalige televisiekanalen beschikbaar zijn. Ook het Gast Directory (!) was uitsluitend in het Engels beschikbaar. Gelukkig toeval dat we de prijslijst van onze kamer in onze taal konden lezen. Business as usual ..
Deze bemerking heeft niets met taalfanatisme te maken maar is een vraag voor elementaire beleefdheid. Even inbeelden hoe de reactie in andere landen zou zijn wanneer ze met dezelfde feiten worden geconfronteerd.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mercurius123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DDeWeerdt, Propriétaire van Value Stay Menen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 december 2018

Geachte Mercurius123,

ik dank u voor uw feedback.

Ik ben erg blij dat u erg tevreden was over het hotel en zijn service. Dit is voor ons HET belangrijkste.

Hierbij enige uitleg :

1. Vlaamse kanalen : We werken met satelliet en DVB. Sinds 1 december zenden de Vlaamse zenders tot onze grote spijt niet meer uit via DVB en ze zitten nog altijd niet op satelliet. we zouden binnenkort BVN moeten ontvangen maar dit zal enige tijd nemen

2. gast directory : we hebben deze maand een nieuwe directory uitgebracht, voor het ogenblik slechts in het Engels. Die zal ook in het Nederlands vertaald worden, ook al hebben we slechts 5% Nederlandstalige klanten ontvangen. Maar we gaan dit zeker doen !

Hoogachtend,

Didier DE WEERDT
Eigenaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2018

Bouwkundig ietwat gedateerd, maar perfecte douche en bedden ok. Wij zaten aan de tuinzijde en het is hier stil. Voorts naar onze mening proper. geen restaurant hier maar om de hoek op 1000 meter genoeg te doen. Prijs is nog net OK naar onze mening, mag echt niet meer kosten, zou zelfs iets goedkoper kunnen zijn.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Paradise67562703858
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DDeWeerdt, Propriétaire van Value Stay Menen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2018

Beste Paradise67562703858

bedankt voor uw feedback

Hotel is inderdaad niet van dit jaar maar zoals u zelf schrift zijn de kamers ruim, proper en met alles wat je nodig hebt, zelfs koffie- en theefaciliteiten en een minibar

MVG

Didier De Weerdt
Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken