Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker etentje op het gemak”
Beoordeling van siska

siska
Geclassificeerd als nr. 40 van 83 Restaurants in Koksijde
Prijsklasse: 9 US$ - 41 US$
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
5 augustus 2020 beoordeeld

Gemoedelijke sfeer, lekker eten, goede en vlotte bediening en leuk voor de kindjes.
We komen hier zeker nog vaak terug.

Datum van bezoek: augustus 2020
4  Bedank jonasv248
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (169)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 170 beoordelingen

1 augustus 2020 beoordeeld

De man die volgens mij de baas is, is zeer onbeschoft en niet klant vriendelijk. Het ontvangst trok op niets, vriendelijk zijn kost niets en als het je job is krijg je er zelfs geld voor. Later zegt hij dat we beter weg moeten gaan en dat we geen menukaart krijgen en hij ons niet gaat bedienen. na een discussie mogen we er wel eten, maar vertelt hij leugens en zegt hij dat er geen tafels buiten meer zijn en dat we binnen moeten eten. Dat was niet waar, want hij begeleidde mensen naar buiten die na ons binnen kwamen en die ook geen reservatie hadden. Ik ben nog nooit naar een restaurant geweest en zo iemand gruwelijk gezien. De klant is daar geen koning, maar hij voelt hem duidelijk wel de koning. Zeer spijtig!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
3  Bedank leonie_eeckhout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2020 beoordeeld

Compleet erover, zeer slecht behandeld. Als ik kon zou ik min sterren geven. Nog nooit zo slecht behandeld geweest in een restaurant. Ik raad dit IEDEREEN af om daar te gaan. Ik dacht dat de klant koning was, maar daar totaal niet. Wij werden daar behandeld als vuilnis.

Datum van bezoek: augustus 2020
3  Bedank Sofiejansens123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2020 beoordeeld

Zeer onvriendelijk, helemaal niet aangenaam en niet aan te raden!!! Ook verschrikkelijk onduidelijk en helemaal niet kindvriendelijk!!!!

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank VdWiele123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2020 beoordeeld

Binnen buiten waren ze aan het roepen toen we toekwamen, ik vroeg om uitleg maar kreeg alleen geroep en gesjouw, .. Boertig onvriendelijk arrogant ik vond dit samen met met familie..zeer onaangenaam.

Datum van bezoek: augustus 2020
3  Bedank benoitdS7268MK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die siska bekeken, bekeken ook

De Panne, West-Vlaanderen
Sint-Idesbald, Koksijde
 
Koksijde Bad, West-Vlaanderen
Sint-Idesbald, Koksijde
 

In siska geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding