Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke bistro”
Beoordeling van Le Parasol

Le Parasol
Geclassificeerd als nr. 2 van 102 Restaurants in Koksijde
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
2 juli 2023 beoordeeld

Goede prijs-kwaliteitverhouding: fijne bistro, vriendelijke bediening. Eenvoudige kaart met voor elk wat wils, maar telkens tip top!

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Psychodad72
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (482)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 482 beoordelingen

19 juni 2023 beoordeeld

De prijs-kwaliteit is er uitstekend!
Grote en lekkere porties
Zeer vriendelijke en vlotte bediening door een goed team

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank tutteloen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Reerveren doe je best in het Frans. Beetje apart voor een restaurant aan de “Vlaamse kust” maar ok. Minder ok waren de garnaalkroketten die weinig garnaalvulling leken te hebben of er alleszins niet naar smaakten. Eerder naar kaas? Chance dat er wat (roze) garnalen over lagen of je had je nog kunnen vergissen. De kaaskroket, nou ja, smaakte wel naar kaas (gelukkig). De frieten (supplement) smaakten erg droog en uitgebakken. Slaatje was zeer basic. Kortom, niks bijzonder lekker en niks bijzonders. Rosa aan de overkant in dezelfde straat is vele malen lekkerder.

Datum van bezoek: juni 2023
1  Bedank Stefan D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 mei 2023 beoordeeld

Zeer goeie brasserie van het hoger niveau. Lekker en genoeg eten voor een eerlijke prijs !
Kan in de vakanties nogal druk bezet zijn , voornamelijk door Franstaligen. Je voelt je er altijd welkom en persoonlijk bediend door vriendelijk personeel. Verzorgd klaargemaakt, vers slaatje, mooi gepresenteerd met ook aandacht voor perfecte frietjes. Je kunt er enkel cash betalen.

Datum van bezoek: mei 2023
1  Bedank Jan C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor mij is dit nummer 1 in koksijde, perfecte bediening , eten vers en lekker, zeer gezellige sfeer..

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank johanbE148WI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Le Parasol bekeken, bekeken ook

Koksijde, West-Vlaanderen
 
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
De Panne, West-Vlaanderen
 

In Le Parasol geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.